24.11.2014 13:20 | Bleskovky MobilMania.sk

Nové lákadlo operátorov: Bonusy za odporúčanie

Zdroj: dreamstime

Od každého spomedzi mobilných poskytovateľov môžete získať odmenu, ak odporučíte zákazníka.

Operátorský tip MobilManie

ilustračná snímka Zdroj: dreamstime

Súčasťou vianočných akcií sú aj bonusy pre odporúčajúcich zákazníkov. Takúto ponuku má každý spomedzi hlavných mobilných operátorov, teda Orange, Telekom aj O2. Ušetriť tak môže nielen zákazník, ktorý si prenesie číslo, ale i existujúci klient. Akcie sme zosumarizovali nižšie:

Orange: Verný zákazník dostane 150 eur po splnení podmienok. Musí si zvoliť Ideálny paušál Kengura (od 25 eur mesačne) alebo drahší Panter s viazanosťou na 24 mesiacov.

Ak do dvoch mesiacov pri prenose čísla uvedie blízky vaše údaje, dostanete zľavu ako odporúčajúci zákazník. „Každý mesiac, kedy jeho faktúra presiahne desať eur, získate bonus päť eur aj vy,“ píše sa na webe Orangeu. Odmena sa pripisuje počas 30 mesiacov po päť eur mesačne.

Naďalej platí, že aj prenášajúci zákazník dostane celkovú zľavu 150 eur.

Telekom: Zákazníci môžu získať odmenu vo výške 50 eur za odporučenie blízkeho. Bonus sa vypláca po 2,50 eura mesačne v priebehu 20 mesiacov.

Čítajte aj Nové lákadlo operátorov: Bonusy za odporúčanie

Takto môžete odporučiť najviac dve čísla – celkovo sa tak dá získať maximálne sto eur. Podmienkou je, aby ste boli zákazníkom Telekomu s mobilným paušálom s mesačným poplatkom.

Odporúčaný zákazník môže zároveň využiť pre seba aj bonus pri prenose čísla cez web do výšky 150 eur, a to podľa zvoleného paušálu.

O2: Bonus od O2 je v celkovej výške 150 eur (pripisuje sa po päť eur mesačne počas 30 mesiacov). Podmienkou je, aby ste mali aktívny O2 Paušál a odporučili číslo od iného operátora na prenos do O2. Aj nový zákazník si musí zvoliť niektorý spomedzi programov O2 Paušál.

Čítajte aj Nové lákadlo operátorov: Bonusy za odporúčanie

Existujúci klient môže získať len jeden 150-eurový bonus – nemôže naraz využiť odmenu za prechod s číslom aj odporúčaciu zľavu.