6.12.2014 13:27 | Bleskovky MobilMania.sk

Telekom prichádza s magazínom Applikácie, dostupný je bezplatne

Zdroj: Telekom

Operátor sa rozhodol podrobnejšie mapovať prostredie hier a aplikácií pre mobilné zariadenia.

. Zdroj: Telekom

Ak sa neviete zorientovať v ponuke aplikácií pre mobilné zariadenia, pomôcť by vám mohol nový magazín Telekomu. Novinka s názvom Applikácie je zameraná pre všetkých, ktorí sa nechcú prehrabávať tisíckami rôznych aplikácií a hier.

Magazín je dostupný v elektronickej, ale aj tlačenej podobe. Na webovej stránke operátora pribudla nová sekcia mobilné aplikácie, kde môžete nájsť rôzne tipy na aplikácie a ich popis. Mobilný poskytovateľ chce mapovať dianie vo svete aplikácií a hier pre mobilné zariadenia.

Od začiatku tohto mesiaca ponúka operátor bezplatný magazín Applikácie, kde na 60 stranách nájdete rôzne tipy pre majiteľov smartfónov.

Niekoľko stránok nového magazínu je venovaných aj usmerneniam pred nákupom prvého smartfónu. Ak sa do predajne nechystáte, magazín nájdete aj v elektronickej podobe na stránkach operátora.

Čo robí konkurencia?

O2 má aplikáciu O2 Guru, ktorá upozorňuje na zaujímavé androidové aplikácie. Každá má vlastný profil s popisom, náhľadom či videom a odkazom na inštaláciu z Google Play. Webová verzia je dostupná na tejto stránke .

Orange vsadil pri smartfónovej osvete na aplikáciu Orange Go , ktorá prináša okrem prístupu do zákazníckej zóny aj informácie o počasí, TV programe či integrovaný chat.