22.12.2014 11:00 | Smartfóny
Video

Nový Asus Zenfone nám vraj ukáže to, čo iní nevidia

Zdroj: archív

Výrobcovia už naplno začali s odhaľovaním svojich zariadení pred CES 2015. Výnimkou nie je ani Asus, ktorý predstaví nový Zenfone.

Do otvorenia výstavy CES 2015 zostávajú už iba dva týždne a výrobcovia sa začínajú predháňať v poodhaľovaní svojich noviniek. Potichu nezostáva ani Asus, ktorý v Las Vegas predstaví novú generáciu smartfónu Zenfone. Na svojej stránke na Facebooku pri tejto príležitosti zverejnil prvé poodhaľujúce video.

K dispozícii dal výrobca konkrétne 10-sekundové video, ktoré toho vôbec veľa neprezrádza, no naznačuje výzor zadnej časti zariadenia.

Vidieť sa dá viacero prvkov, ktoré zrejme budú súvisieť s fotením. Hlavný odkaz videa by sme voľne mohli preložiť tak, že vidieť budete to, čo iní neuvidia. Súvisieť to bude zrejme práve s fotografickou výbavou novinky.

Nateraz však ide len o špekulácie, ktorým by mal byť definitívny koniec pred oficiálnym predstavením 6. januára na CES 2015.

Pripomeňme, že vlani sa výstava CES stala miestom predstavenia aj pre prvú generáciu. Vtedy sme tu mali možnosť vidieť tri veľkostné verzie: 4-palcovú, 5-palcovú a 6-palcovú. Viacero veľkostných variantov môžeme očakávať zrejme aj v tomto prípade.