22.12.2014 13:15 | Bleskovky MobilMania.sk

Telekom: Dva paušály za cenu jedného získa len rovnaký zákazník

Zdroj: archív

Operátor chce zabrániť špekulantom, aby obchodovali s kupónmi pre blízkych. Obidva paušály musia byť napísané na rovnakú osobu.

ikona Telekom Zdroj: archív

V rámci vianočnej akcie ponúka Telekom ku paušálu kupón na ďalší paušál za polovicu. Druhý program ale musí byť napísaný na rovnakú osobu ako paušál, ku ktorému ste ho získali.

Odmenu, dva paušály za cenu jedného, môžete darovať svojmu blízkemu. Dva najnižšie programy, Happy XS mini a Happy XS získate zadarmo.

Ostatné paušály Happy môže zákazník dostať s kupónom so zľavou 50 percent: Happy S, M, L, XL volania, XL, XXL a Profi. Ku programom je uplatňovaná 24-mesačná viazanosť. K paušálu si ale nemôžete zobrať mobilný telefón.

Ak si zoberiete napríklad paušál S, za dva roky ušetríte 180 eur. Pri najvyššom programe Profi usporíte až 720 eur.

Čítajte aj Telekom: Dva paušály za cenu jedného získa len rovnaký zákazník

Dôležitou súčasťou akcie je podmienka, aby bol paušál pre blízkeho napísaný na rovnakú osobu ako hlavný program. Operátor sa chce pravdepodobne vyhnúť kšeftovaniu s kupónmi na inzertných portáloch , ako sa to dialo minulý rok.

Štandardne sa dá prepísať paušál na inú osobu za jednorazový poplatok 11,95 eura. Možné to je aj v tomto prípade, zákazník ale o zľavu príde.

„Prepísať paušál za polovicu na iného zákazníka je možné, ale zľava sa následne zruší. Je potrebné, aby bol napísaný na rovnakú osobu,“ uviedol hovorca Telekomu Michal Korec.