31.12.2014 09:45 | Bleskovky MobilMania.sk

Vystreľte šampanské aj na mobile so Champagne Blast

Zdroj: archív

Tipy na aplikácie   Mobilný maniak na Silvestra neotvára šampanské, ale strieľa korkom v špeciálnej aplikácii.

K oslavám príchodu Nového roka nerozlučne patrí šampanské. Pokiaľ alkoholu neholdujete, alebo z iného dôvodu nemôžete poslať do sveta trošku bubliniek, pomocnú ruku podá mobilná aplikácia Champagne Blast. Po nainštalovaní si vyberiete príležitosť na oslavu, zvolíte druh bublinkového nápoja a priamo prejdete k hre.

Stiahnuť aplikáciu a vybrať príležitosť na oslavu

Princíp hrania je veľmi jednoduchý – telefónom trasiete dostatočne dlho na to, aby korok z vyobrazenej fľaše vystrelil. Čím viac sa pri trasení priblížite k naznačenej stovke na virtuálnej stupnici, tým viac bubliniek dostanete. A za bublinky následne môžete nakupovať ďalšie a ďalšie fľaše, aby ste vyprodukovali ešte viac jednotiek a núl zoradených do tvaru bubliniek.

Vybrať fľašku virtuálneho šampanského, zatriasť a vystreliť korok. Nič viac nečakajte

Aplikácia je štandardne dostupná zadarmo, avšak je plná reklám. V rámci aplikácie sú sprístupnené aj ďalšie nákupy – skutočné peniaze sa dajú utratiť za extra bublinky, ktoré následne môžete vymeniť za virtuálnu fľašku luxusného šampanského. Menšia stojí jeden dolár, väčšia dva. To už je iba malý kúsok od akciovej fľašky toho skutočného, hoci neznačkového...

Nepredpokladáme, že by sa aplikácia Champagne Blast u niekoho v mobile ohriala dlhšie, avšak pokiaľ je vhodná príležitosť, na krátku chvíľu dokáže zabaviť.

Názov hry Champagne Blast: Pop the Cork!
Podpora iOS Áno, zadarmo
Podpora Android Áno, zadarmo
Podpora Windows Phone Nie
Nákupy v aplikácii Áno
Vydavateľstvo Modern Alchemists Apps
Veľkosť aplikácie 10 MB