28.1.2015 12:50 | Bleskovky MobilMania.sk
Naživo

Lenovo predstavilo nové smartfóny pre slovenský trh. A536 bude aj v Telekome

Zdroj: Ján Trangel

Na slovenský trh mieri celý zástup noviniek od Lenova. Stavia na cenu, dizajn a aj mimoriadne vysokú kapacitu batérie.

Lenovo berie európsku smartfónovú ofenzívu veľmi vážne a aj na Slovensko prináša celý zástup nových modelov. Pravdepodobne najzaujímavejším spomedzi nich je dizajnový kúsok Lenovo S90 s AMOLED displejom, procesorom od Qualcommu, 2 GB RAM, 32 GB vnútornou pamäťou (ktorá sa nedá rozšíriť kartami) a 8 Mpx predným fotoaparátom pre selfies. Na trh prichádza s cenou 339 eur s DPH. Dostupný bude v troch farbách – striebornej, šedej a o niekoľko týždňov príde aj v zlatej farbe.

fotogaléria
Marek Toth, produktový manažér Lenovo Slovensko Zdroj: Ján Trangel

Do pozornosti sa tiež bude tlačiť Lenovo A6000. Päťpalcový smartfón nižšej triedy príde s cenou 165 eur. Na trh tiež mieri smartfón Lenovo P70 so 4000 mAh batériou. Zaujme aj hrúbkou 8,9 mm, čo je veľmi slušný výsledok vzhľadom na celkovú kapacitu akumulátora. Cena na voľnom trhu bude 235 eur.

fotogaléria
Ambície má Lenovo veľké, do konca roka plánuje Zdroj: Ján Trangel

Do ponuky Telekomu mieri Lenovo A536 v bielej farbe. Lacnejší telefón s päťpalcovým displejom a štvorjadrovým procesorom bude v ponuke operátora dostupný začiatkom februára, pravdepodobne už budúci týždeň. Ceny zatiaľ nie sú známe, vzhľadom na charakter tohto zariadenia ale očakávame ponuku od jedného eura aj pre nižšie paušály.