28.1.2015 15:59 | Bleskovky MobilMania.sk

Aplikácia Followers+ pre Instagram: Získajte prehľad o svojich fanúšikoch

Zdroj: výrobca

Užitočná aplikácia pre iOS ukáže najlepšieho fanúšika i najobľúbenejší príspevok.

Keď Facebook v roku 2012 prekvapivo kúpil mladú sociálnu sieť na jednoduché zdieľanie a úpravu fotiek s tridsiatimi miliónmi používateľov za miliardu dolárov, mnohí len nechápavo krútili hlavami. Ako však čas ukázal, bola to skutočne skvelá investícia.

Aktuálne má totiž Instagram viac ako 300 miliónov aktívnych používateľov a každý deň sa v službe objaví 70 miliónov nových fotiek a videí. Z Instagramu sa tak postupne stáva zaujímavý nástroj aj z pohľadu marketingu.

Problémom však môže byt skutočnosť, že samotná služba zatiaľ neponúka žiadne pokročilejšie štatistiky. Pre správcov väčších účtov v tejto sieti by preto mohla byť užitočná aplikácia Followers+, ktorá poskytne podrobnejšie informácie týkajúce sa obsahu aj používateľov.

Dokáže napríklad analyzovať dáta a poskytnúť informácie o tom, kto sú vaši najlepší alebo najhorší „followeri“, ktorý príspevok je najobľúbenejší, či merať priemerný počet lajkov na jednotlivých fotografiách. Niektoré údaje však začne sledovať a vyhodnocovať až od momentu, kedy si aplikáciu spojíte s vašim Instagram účtom.

V bezplatnej verzii len základ

Aplikácia prichádza v troch rôznych verziách. Bezplatná verzia ponúkne základné štatistiky o počte celkových lajkov, priemerných lajkoch na fotkách a podobne. Platená verzia stojí 0,99 eura  a prichádza aj s takzvaným „Insight Pack“, ktorý ponúkne informácie napríklad o najlepšom fanúšikovi.

Po zaplatení ďalších 0,99 eura si môžete zakúpiť „Engagement Pack“. Ten ponúka napríklad podrobnejšie informácie o najlepších followeroch či dáta o takzvaných „duchoch“, čo sú vlastne najmenej aktívni používatelia.

Názov Followers + For Instagram
Podpora iOS Áno (Odkaz na stiahnutie)
Podpora Android Áno (Odkaz na stiahnutie)
Podpora Windows Phone Nie
Nákupy v aplikácii Áno
Vydavateľ Tappple
Veľkosť aplikácie 5,8 MB