6.2.2015 07:20 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange: V ponuke je Samsung Galaxy A3 či BlackBerry Classic

Zdroj: BlackBerry

Okrem Samsungu a BlackBerry sa v ponuke objavili aj dva brandované modely – lacná klasika Orange Zuco a tablet Sego.

Orange pridal do ponuky štvoricu nových zariadení – smartfóny Samsung Galaxy A3 a BlackBerry Classic, klasický mobil Orange Zuco a tablet Sego taktiež pod vlastnou značkou. Smartfóny a tablet bežia na operačnom systéme Android.

Samsung Galaxy A3 , ktorý sa objavil aj v ponuke Telekomu, ponúkne 4,5-palcový qHD displej, kovové telo či 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Novinka so štvorjadrovým procesorom a 1,5 GB RAM stojí v Orangei 320 eur bez dotácie.

fotogaléria
Samsung Galaxy A3 Zdroj: redakcia

Manažérov určite zaujme BlackBerry Classic , ktorý priamo odkazuje na staršiu generáciu “černicových” zariadení. Prináša štvorcový 3,5-palcový displej s rozlíšením 720p, operačný systém BlackBerry 10.3.1 a dvojjadrový procesor s taktom 1,5 GHz. Plná cena smartfónu je 400 eur.

fotogaléria
BlackBerry Classic Zdroj: BlackBerry

Novinka v podobe klasického mobilu Orange Zuco zas padne vhod nenáročným používateľom, ktorí najmä telefonujú či vyžadujú dlhú výdrž na jedno nabitie. Tablet Orange Sego s plnou cenou 175 eur je zas z trošku iného súdka. Ponúkne 8-palcový WXGA displej, Android 4.4 KitKat a LTE konektivitu.