27.2.2015 10:55 | Bleskovky MobilMania.sk

Samsung Galaxy S6 na ďalšom obrázku: Je toto finálna podoba telefónov?

Zdroj: Reddit

Napätie sa stupňuje. Ďalší únik ukazuje dvojicu očakávaných top telefónov juhokórejského výrobcu.

Posledné hodiny internet priam prekypuje únikmi o telefónoch Samsung Galaxy S6 vrátane variantu „Edge“. Niet sa čomu čudovať, veď mobily budú odhalené už v nedeľu. Včera sme tu mali niekoľko fotografií , no a následne sa na webe Reddit objavil marketingový materiál, ktorý má ukazovať finálnu podobu oboch smartfónov, teda lepšie povedané ich vrchnej polovice.

Než ale začneme vyvodzovať nejaké závery, mali by sme poukázať na niekoľko detailov, ktoré si všimol Neowin. Hoci sa zariadenia na obrázku skutočne podobajú na telefóny zachytené na včerajších fotografiách, stále nemôžeme mať úplnú istotu.

Toto je údajne finálna podoba oboch telefónov Zdroj: Reddit

Isté pochybnosti vyvoláva totiž text, ktorý najskôr zakrivený variant pomenúva veľkým začiatočným písmenom (Edge), pričom následne je tento názov uvedený s malým písmenom (edge). Okrem toho tu môžeme vidieť aj skrátené názvy oboch telefónov v štýle „GS6“, ktorý je v originálnych reklamných materiáloch pomerne netradičný.

Na druhú stranu, na obrázku opäť dominuje nadpis „Six Appeal“ , ktorý sa objavil aj v materiáli od mobilného operátora T-Mobile US.

Čítajte aj Samsung Galaxy S6 na ďalšom obrázku: Je toto finálna podoba telefónov?