1.3.2015 15:50 | Bleskovky MobilMania.sk
Video

HTC predstavilo novú vlajkovú loď. Pozrite si náš živý blog

Zdroj: archív

V predvečer štartu MWC 2015 v Barcelone vyťahuje svoje hlavné tromfy HTC. živý blog

Čítajte aj HTC predstavilo novú vlajkovú loď. Pozrite si náš živý blog

Živý blog (archív):

Už niekoľko týždňov je známe, že priliať olej do ohňa sa na MWC 2015 chystá aj HTC, ktoré predstaví novú vlajkovú loď s označením HTC One M9. Smartfón by mal disponovať čipsetom Snapdragon 810 s 8-jadrovým procesorom, 3 GB RAM, 20Mpx hlavným fotoaparátom a 4Mpx prednou kameru s technológiou UltraPixel. Displej bude mať s najväčšou pravdepodobnosťou rozlíšenie Full HD (1 920 × 1 080 bodov).

Z dizajnového hľadiska sa taiwanská spoločnosť rozhodla nasadiť prístup „neopravuj, čo nie je pokazené“ a prichádzajúce zariadenie bude vyzerať veľmi podobne ako predchádzajúca generácia – HTC One M8 .

Živý prenos:

Tešiť sa tak môžeme na ikonické stereo reproduktory v prednej časti zariadenia a prémiové kovové vyhotovenie. Rovnako by sa na chystanej vlajkovej lodi mala objaviť aj nová verzia grafickej a funkčnej nadstavby Androidu s názvom Sense 7.

Novinka na uniknutých renderoch

Už dlhšiu dobu sa ale šušká, že HTC môže prekvapiť i väčšou verziou smartfónu s označením M9 Plus. O jeho možnej existencii sme písali ešte koncom januára, kedy sa na svetlo sveta dostal render ukazujúci hneď dvojicu mobilov od HTC. Ten väčší pod displejom dokonca integroval hardvérové tlačidlo, respektíve snímač odtlačkov prstov.

Posledné informácie naznačujú, že HTC ide s dobou a v rukáve má pripravené aj prekvapenie v podobe inteligentných hodiniek, aj keď spoločnosť sa k tomuto novému trendu v poslednej dobe stavala skôr skepticky.