1.3.2015 18:00 | Bleskovky MobilMania.sk
Video

Samsung berie smartfóny útokom. Pozrite si predstavenie Galaxy S6. Živý blog

Zdroj: Samsung

Výrobca predstavuje svoje najväčšie tromfy. Uvideli sme Galaxy S6 a verziu Edge so zahnutým displejom.

Čítajte aj Samsung berie smartfóny útokom. Pozrite si predstavenie Galaxy S6. Živý blog

Živý blog (archív):

Nový top smarfón ponesie názov Samsung Galaxy S6 . Tomuto zariadeniu má hrdo sekundovať jeho súrodenec so zakriveným displejom , ktorý sa bude niesť v podobnom dizajnovom duchu.

Čítajte aj Samsung berie smartfóny útokom. Pozrite si predstavenie Galaxy S6. Živý blog

Model Galaxy S6 od Samsungu bude s najväčšou pravdepodobnosťou disponovať 5,1-palcovým displejom s QHD rozlíšením (2560 × 1440 pixelov), čipsetom Exynos 7420 s 8-jadrovým procesorom, 3 GB operačnej pamäte RAM, 20Mpx zadným fotoaparátom a 5Mpx prednou kamerou.

O rýchly beh by sa mala postarať aj softvérová optimalizácia. Navyše sa už dlho sa špekuluje o tom, že v záujme lepšej efektivity využívania systémových prostriedkov kórejský výrobca zásadne prekope i svoju nadstavbu TouchWiz. Rovnako by sme sa mali dočkať tiež výrazných zjednodušení z dizajnového hľadiska rozhrania.

Živý stream:

Na verejnosť sa pritom dostali už prvé uniknuté obrázky nových zariadení , na ktorých sa nachádzajú obe novinky. Očividné je, že Galaxy S6 napokon neponúkne čistokrvnú kovovú konštrukciu, ale kombináciu kovového rámu a zadného krytu pokrytého ochranným sklom .

Pravdepodobný finálny vzhľad noviniek od Samsungu je známy už niekoľko dní. Nepochybujeme však, že kórejská firma má pre nás stále niekoľko prekvapení