29.3.2015 00:00 | Bleskovky MobilMania.sk

Telekom pridal do ponuky tri nové smartfóny, každý z inej kategórie

Zdroj: redakcia

Špičkový tabletofón Samsung so zakriveným displejom, odolný smartfón CAT a lacné LG s podporou LTE a Androidom Lollipop.

Na koniec mesiaca si Telekom odložil príchod trojice nových smartfónov do akciovej ponuky. Technologickým lídrom medzi novinkami je Samsung Galaxy Note Edge . Veľký tabletofón má displej zakrivený na pravej strane a umožňuje aj ovládanie dotykovým perom.

Note Edge možno zvoliť pre program Happy M a vyššie, pričom jeho cena štartuje na 99 eurách s mesačným poplatkom minimálne na úrovni 24 eur. Zakrivený model je tak o 4 eurá mesačne drahší než jeho klasický braček Note 4 . Na voľnom trhu si za neho obchodníci pýtajú asi 780 eur.

Čítajte aj Telekom pridal do ponuky tri nové smartfóny, každý z inej kategórie

Ďalší drsný lesník

Druhou veľkonočnou novinkou v ponuke Telekomu je smartfón Caterpillar (CAT) B15Q . Jeho mimoriadne odolné telo je schopné zvládať pády, vodu i prach, pod masívnymi krytmi sa pritom nachádza solídne výkonný procesor poháňajúci aplikácie operačného systému Android. V ponuke operátora dopĺňa starší a horšie vybavený model CAT B100.

CAT B15Q je možné kúpiť pre všetky paušály vrátane najnižších, jeho cena štartuje na 99 eurách so sedemeurovým mesačným plnením. Pri strednom programe Happy M sa zmestil do lacnejšie koša a stojí 29 eur so sedemeurovým mesačným poplatkom. Na voľnom trhu možno B15Q kúpiť za asi 300 eur.

Čítajte aj Telekom pridal do ponuky tri nové smartfóny, každý z inej kategórie

Lacná lízanka s LTE

Treťou novinkou v Telekom je LG Spirit v jeho LTE špecifikácii (býva označovaný aj ako H440n). Ide o lacnejší telefón z nižších tried, ktorý ponúka 4,7-palcový displej pracujúci v HD rozlíšení, štvorjadrový procesor a 1 GB operačnej pamäte. Zaujímavosťou je, že ako jeden z prvých telefónov tejto triedy prichádza na trh s najnovším Androidom Lollipop. 

V ponuke operátora je dostupný aj pre najnižšie paušály z radu Happy XS, jeho cena je 19 eur s päťeurovým mesačným poplatkom. Pre program Happy M sa dostal do drahšieho koša (19 eur). Zaujímavý môže byť pre paušály Happy L, kde si operátor na predajni vypýta jedno euro a rovnakú čiastku bude požadovať aj každý mesiac na faktúre. Obchodníci na Slovensku ho bežne ponúkajú za zhruba 180 eur.

Čítajte aj Telekom pridal do ponuky tri nové smartfóny, každý z inej kategórie