30.3.2015 07:02 | Bleskovky MobilMania.sk

O2 chystá novinku: Rozšíri neobmedzené volania k O2 Paušálom

Zdroj: archív

Operátor chystá novú výhodu pre ľudí s O2 Paušálmi. Zatiaľ poznáme iba čiastkové informácie, viac O2 predstaví v utorok.

Takto operátor promuje nový doplnok na Facebooku. Zdroj: Facebook

„Už nebude dôležité, kam voláte a ako dlho.“ S takýmto heslom prichádza operátor O2, ktorý predstaví novú službu. Upozornil už na ňu aj cez svoju fanstránku na Facebooku a zároveň pozval novinárov na utorkovú tlačovú konferenciu, kde predstaví bližšie informácie.

Novinka rozšíri možnosť získať neobmedzené volania do všetkých sietí, uviedol pre MobilManiu zdroj z prostredia O2. Na výhodu sa môžu tešiť zákazníci s O2 Paušálmi. Všetky fakturované programy O2 Paušál už dnes zahŕňajú neobmedzené SMSky (do všetkých sietí v SR i zo SR do EÚ).

Aj konkurencia má rôzne možnosti, ako telefonovať výhodne:

  • Vlajkové paušály Telekomu, teda programy Happy, zahŕňajú neobmedzené volania do vlastnej siete a vo všetkých pevných sieťach v SR (od variantu „S“ úplne bez limitov).
  • Orange má službu navzájom zadarmo – päť členov rodiny či priateľov, ktorí majú čísla v Orangei, si medzi sebou môžu volať zadarmo. Zároveň môžu využívať medzi sebou aj neobmedzené správy (SMS/MMS).

Bližšie informácie sa dozvieme už v utorok, MobilMania.sk vám prinesie informácie naživo priamo zo stretnutia O2 s novinármi. Sledujte nás!