31.3.2015 10:10 | MobilMania

O2: Neobmedzené volania k nižším paušálom. Od používateľa vyššieho

Zdroj: dreamstime

Operátor uviedol novú akciu. Ak máte jeden z dvojice najdrahších paušálov, ďalším štyrom známym sa dajú nekonečné volania darovať.

Zákazníci O2 môžu od dnešného dňa využiť novú akciu zameranú na neobmedzené volania do všetkých sietí .

V prípade, že využívate Platinový alebo Diamantový O2 Paušál, dostanete novú výhodu – štyrom ďalším zákazníkom s nižšími O2 Paušálmi máte možnosť prideliť neobmedzené volania .

„Neobmedzujeme sa pritom na volania vo vlastnej sieti, alebo zopár čísiel v nej a zákazníci si ich môžu užívať aj po prekročení hraníc s Českou republikou,“ zdôrazňuje šéf oddelenia komerčného marketingu O2 Igor Tóth.

Doplnené: Operátor sa vraj neobáva neprimeraného zneužívania neobmedzených volaní či obchodovania s nimi. „Budeme riešiť individuálne tých ľudí, ktorí službu zneužijú,“ spresnil šéf komunikácie O2 René Parák.

Novinka od O2 v kocke:

  • je určená pre zákazníkov s O2 Paušálmi (bežných i firemných)
  • ak má jeden zákazník Platinový (45 eur mesačne) alebo Diamantový (65 eur mesačne) variant, ďalších štyroch môže obdarovať
  • odmenou pre štvoricu zákazníkov sú neobmedzené volania – platia do všetkých slovenských sietí, zo Slovenska do celej EÚ (hovory do zahraničia) a za domáce ceny voláte aj v Česku

Pre nových aj starých

fotogaléria
Ilustračná snímka Zdroj: dreamstime

Odmena je dostupná pre nových aj súčasných zákazníkov s najvyššími paušálnymi programami.

Obdarovať neobmedzenými volaniami môžete kohokoľvek – obdarovaní nemusia byť vedení na rovnakej faktúre ako darca. Počas mesiaca môžete kedykoľvek obdarovaných zmeniť.

Ako získať nekonečno

Sprístupnenie služby je okamžité, a to bez čakania na koniec fakturačného obdobia. O každej zmene dostanú zákazníci upozorňujúce SMS správy.

Spôsoby aktivácie služby: v predajni, prostredníctvom portálu Moje O2 , SMS správy, zákazníckej linky 949. Možnosť aktivovania pribudne v najbližších dňoch aj do mobilnej aplikácie operátora. Takýto je tvar aktivačnej SMSky:

  • Aktivácia (môže ju vykonať iba klient s O2 Paušálom Platina a O2 Paušálom Diamant) prebieha zaslaním bezplatnej SMS v tvare: „MASTO A 0949 123 456“ na 99222
  • Deaktiváca (môžu ju zrealizovať všetci zákazníci O2 Paušálov) prebieha zaslaním bezplatnej SMS v tvare: MASTO D 0949 123 456 na 99222

Čo ponúka konkurencia:

  • Vlajkové paušály Telekomu, teda programy Happy, zahŕňajú neobmedzené volania do vlastnej siete a vo všetkých pevných sieťach v SR (od variantu „S“ úplne bez limitov).
  • Orange má službu navzájom zadarmo – päť členov rodiny či priateľov, ktorí majú čísla v Orangei, si medzi sebou môžu volať zadarmo. Zároveň môžu využívať medzi sebou aj neobmedzené správy (SMS/MMS).
  • Podmienkou skupinkovanie v Orangei je minimálna fakturácia – aspoň jeden z takejto skupiny zákazníkov musí mať paušál s mesačným poplatkom minimálne 20 eur.