7.4.2015 15:16 | Bleskovky MobilMania.sk
Video

LG: Smartfón G4 bude excelovať fotkami aj pri slabom svetle

Zdroj: fórum XDA Developers

Fotoaparát novej vlajkovej lode LG má ponúknuť clonové číslo f/1.8. Výrobca predstavuje aj používateľské prostredie systému.

Hoci LG počas MWC predstavilo hneď niekoľko nových zariadení , top smartfón si nechalo v zálohe. Deň jeho predstavenia sa ale nezadržateľne blíži, všetky detaily o telefóne by sme sa mali dozvedieť 28. apríla. Aktuálne výrobca zverejnil krátke video, v ktorom láka na fotografické schopnosti novinky.

Údajný LG G4 (zdroj: fórum XDA Developers) Zdroj: fórum XDA Developers

Ako ukazuje trailer, zadný fotoaparát na LG G4 má disponovať clonovým číslom, alebo svetelnosťou F/1.8, čo by v kombinácii s kvalitným snímačom malo znamenať produkciu slušných fotografií aj za zhoršených svetelných podmienok.

Doterajšie indície pritom naznačujú, že hlavný fotoaparát ponúkne maximálne rozlíšenie 16 megapixelov a schopnosť záznamu 4K videa. Rovnako ako pri minuloročnom LG G3 , aj tentoraz zrejme môžeme počítať s laserovým zaostrovaním.

Nejde ale o jediné video, ktoré LG v uplynulých dňoch publikovalo. Okrem fotoaparátu sa výrobca zameral i na nové používateľské prostredie LG UX 4.0. Sľubuje si od neho viac funkcií a pritom jednoduchosť, prehľadnosť a intuitívnosť.