19.4.2015 16:44 | Bleskovky MobilMania.sk

Fotografie odhaľujú možný vzhľad smartfónov Honor 7 a 7 Plus

Zdroj: Gizmochina.com

Huawei zrejme čoskoro predstaví nové zariadenia pýšiace sa značkou Honor.

Čínsky výrobca len nedávno rozšíril svoje portfólio zariadení o nové top smartfóny P8 a P8 Max , no uniknuté fotografie naznačujú, že nových kúskov od spoločnosti sa dočkáme aj v radoch produktov so značkou Honor. Upozorňuje na to web Gizmochina.com.

Konkrétne má ísť o mobily Honor 7 a Honor 7 Plus. Na vierohodnosti snímok pridáva dizajn zariadení, ktorý je podobný iným produktom spoločnosti, ako aj logo Honor na zadnej strane.

Čítajte aj Fotografie odhaľujú možný vzhľad smartfónov Honor 7 a 7 Plus

Menší Honor 7 bude pravdepodobne vybavený 5,5-palcovým displejom s Full HD rozlíšením. O jeho pohon by sa mohli starať chipsety Kirin 930 alebo 935, ktoré pochádzajú z vlastnej produkcie spoločnosti, a maximálne 3 GB RAM. Kapacita vnútorného úložiska by mohla dosiahnuť štandardných 16 GB. Ako operačný systém má poslúžiť Android 5.0 Lollipop spolu s grafickou nadstavbou EMUI.

Huawei Honor 7 (Zdroj: Gizmochina.com )

Z uniknutých fotografií tiež možno vyčítať, že smartfón bude, podobne ako Honor 6 Plus , vybavený dvojitým fotoaparátom pre vyššiu kvalitu fotografií. Po dizajnovej stránke tu možno nájsť i niektoré prvky známe z modelu Ascend G7.

Huawei Honor 7 Plus (Zdroj: Gizmochina.com )

Telo väčšieho Huawei 7 Plus bude zrejme kovové. Na zadnej strane sa okrem fotoaparátu má nachádzať aj dvojitý blesk a snímač odtlačkov prstov. O hardvérovej výbave zatiaľ nie sú známe žiadne detaily.