23.4.2015 10:00 | Bleskovky MobilMania.sk
Video

FunFón spúšťa novú aplikáciu: Môžete vyhrať kredit navyše

Zdroj: redakcia

Mobilná aplikácia k predplatenke FunFón má priniesť zábavu a súťaženie o kredit.

FunFón predstavuje novú mobilnú aplikáciu vo forme hry s názvom „Pištove vajcia“. K dispozícii bude možnosť vyhrať kredit použiteľný napríklad na volania či posielanie správ. Novinka je dostupná pre smartfóny i tablety s operačným systémom Android alebo iOS.

Úlohou zapojeného hráča je podľa popisu aplikácie „pochytať čo najviac vajec“. Výška získaných bodov vás oprávňuje na postup do ďalších levelov a na zapísanie svojho mena do rebríčka najlepších hráčov. V úvode hry aplikácia preverí, či je hráč zákazníkom FunFónu.

Orange predstavil novú predplatenku FunFón Férofka minulý rok v marci. Odvtedy získala 61-tisíc nových zákazníkov, uviedol operátor. Pôvodne projekt vznikol ako značkový operátor, neskôr však z neho Fun rádio vystúpilo, a tak už ide len o predplatenku Orangeu.

fotogaléria
Pištove vajcia Zdroj: App Store
Čítajte aj FunFón spúšťa novú aplikáciu: Môžete vyhrať kredit navyše

Viac starších zákazníkov

Mobilný poskytovateľ dnes prezentoval aj niektoré štatistiky týkajúce sa FunFónu. Napríklad, viac ako polovica zákazníkov, ktorí si na predplatnú kartu preniesli číslo, má nad 31 rokov. „Už nie je zaujímavý primárne len pre mladých, ktorí hľadali lacné volania a zábavu,“ ozrejmuje Orange v súvislosti s FunFónom.