24.4.2015 00:00 | Bleskovky MobilMania.sk

LG G4 aj v Dual SIM verzii? Výrobca láka novými videami

Zdroj: Droid-life

Nadchádzajúca vlajková loď od juhokórejského výrobcu sľubuje hneď niekoľko konkurenčných výhod.

S blížiacim sa termínom vydania sa začína vynárať čoraz viac informácií o novej generácii top telefónu LG s označením G4.

Na iránskom webe Zoomit.ir sa objavila fotografia, ktorá naznačuje existenciu Dual SIM verzie, upozornila PhoneArena.com. Samotné LG nás popri tom zaplavuje svojimi propagačnými videami.

Na zábere si môžeme vidieť displej telefónu, kde v pravom dolnom svieti ikona indikujúca prítomnosť dvoch SIM kariet. Nateraz je ale otázne, či bude Dual SIM verzia dostupná globálne alebo pôjde výhradne o záležitosť vybraných trhov.

fotogaléria
Virtuálne tlačidlo vpravo dole odkazuje Zdroj: Zoomit.ir

Ďalšie snímky ukazujú zadnú stranu zariadenia, a to vo verzii s plastovým krytom, ako aj v koženom, respektíve koženkovom vyhotovení. Podoba mobilu pritom nie je žiadnym prekvapením, nakoľko samotný výrobca omylom zverejnil rendery zariadenia ešte pred samotným predstavením.

Virtuálne tlačidlo vpravo dole odkazuje na funkciu Dual SIM (zdroj: Zoomit.ir)

Dodajme, že telefón by si mala svoju premiéru odbiť 28. apríla v New Yorku s tým, že dostupnosť v obchodoch by mala byť prakticky okamžitá – prví záujemcovia si ho vraj budú môcť kúpiť už nasledujúci deň . Aj to môže byť dôvodom, prečo sa na webe objavili reálne fotografie produktu v predstihu.

Masívna propagácia

Že výrobca berie svoj útok na peňaženky potenciálnych zákazníkov vážne, dokazuje aj celou sériou propagačných videí, v ktorých postupne odhaľuje prednosti novej vlajkovej lode.

Okrem koženého krytu a IPS Quantum displeja s rozlíšením 2 560 × 1 440 pixelov (QHD) sa LG sústreďuje predovšetkým na možnosti nového fotoaparátu. V jednom z videí vystupuje i profesionálny fotograf Colby Brown.

Prednosťou fotoaparátu bude najmä clonové číslo F/1.8 , z čoho by mala vyplývať dobrá kvalita fotografií aj pri slabom svetle. Chýbať nemá ani prepracovaný manuálny režim, ktorý sprístupní pokročilé nastavenia ako rýchlosť uzávierky, ISO, vyváženie bielej a podobne.

Videá k fotoaparátu:

Videá k displeju:

Video ku koženému krytu: