8.5.2015 16:07 | Bleskovky MobilMania.sk

Samsung Galaxy Xcover 3 v ponuke Telekomu

Zdroj: Samsung

Novinka prináša vysokú odolnosť „okorenenú” vojenským štandardom, ale aj 4,5-palcový displej a starší Android KitKat.

Telekom zaradil do svojej akciovej ponuky tretiu generáciu odolného smartfónu nižšej strednej triedy, model Samsung Galaxy Xcover 3. Novinka prináša niekoľko menších vylepšení oproti predchodcovi .

Čítajte aj Samsung Galaxy Xcover 3 v ponuke Telekomu

Smartfón dostal do vienka napríklad väčší 4,5-palcový PLS TFT displej, avšak opäť, v dnešnej dobe s už podpriemerným, WVGA rozlíšením. O výkon sa postará štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz a čipsetom Marvell Armada PXA1908, ktorému sekunduje 1,5 GB pamäte RAM.

fotogaléria
Samsung Galaxy Xcover 3 Zdroj: Samsung

Samozrejmosťou a asi najsilnejšou zbraňou tohto modelu je odolnosť voči prachu, vode či pádom ocenená certifikáciou IP67. Konkrétne ide o vojenský štandard MIL-STD 810G , nechýbajú tiež hardvérové tlačidlá pod displejom.

Operačným systémom novinky v Telekome je Android 4.4.4 KitKat, pričom v pláne je i aktualizácia na novšiu verziu 5.0 Lollipop. Ďalej nechýba 5 MPx fotoaparát či interná pamäť s kapacitou 8 GB, ktorá je rozšíriteľná pomocou pamäťových kariet microSD až do 32 GB.

fotogaléria
Samsung Galaxy Xcover 3 Zdroj: Samsung

Ceny zariadenia sú nasledovné:

  • mesačná splátka (Štýlové telefóny): 1 € (Happy XL, XXL a Profi), 2 € (Happy L, XL volania a XL data) a 4 € (Happy XS mini, XS, S a M)
  • akontácia (Štýlové telefóny): 19 € (Happy L a vyšší), 29 € (Happy M), 79 € (Happy S) a 99 € (Happy XS mini a XS)
Čítajte aj Samsung Galaxy Xcover 3 v ponuke Telekomu