19.5.2015 12:54 | Bleskovky MobilMania.sk

Telekom rozširuje platbu mobilom: Zaplatíte už aj na Facebooku

Zdroj: dreamstime

Operátor Telekom rozširuje službu T-platba, zákazníci môžu nakupovať z kreditu alebo v mesačnej faktúre za paušál aj cez partnera Boku.

Zákazníkom Telekomu sa rozšírili možnosti platby mobilom. Po novom sa operátor dohodol i s partnerom Boku. Ten zabezpečuje predaj kreditov a ďalšieho obsahu napríklad pre Facebook, Electronic Arts, Gameloft, Travian, Riot Games (League of Legends), Soccer Manager a ďalších partnerov.

Zákazníkom s paušálom príslušnú čiastku za digitálny obsah či službu Telekom vyúčtuje v mesačnej faktúre. Klientom s predplatenkou bude suma odpočítaná z kreditu.

Jednotlivé platby je možné realizovať do výšky 30 eur, za jeden kalendárny mesiac sa dá takto minúť najviac 100 eur. Používanie služby je automaticky sprístupnené všetkým zákazníkom a nevyžaduje sa žiadna registrácia alebo aktivácia.

Prostredníctvom T-platby je v súčasnosti možné uhrádzať obsah aj v obchodoch Google Play a Windows Phone Store a taktiež u partnera Mopay, ktorý zabezpečuje predovšetkým predaj kreditov do rôznych online hier. V blízkej budúcnosti medzi partnerov pribudne aj PayPal, prisľúbil Telekom.