28.5.2015 16:49 | Bleskovky MobilMania.sk

Telekom: Magentu 1 sme rozšírili, chceme nalákať čo najviac zákazníkov

Zdroj: dreamstime

Programov Happy, dostupných napríklad aj k ponuke Magenta 1, je čoraz viac. Operátor vysvetľuje, že ide o zámer.

Rodinná ponuka Magenta 1 umožňuje získať zvýhodnené Happy paušály. Nutné je využívať pevné služby od Telekomu a splniť podmienky. Po novom môže byť súčasťou rodiny Magenta 1 aj najnižší variant Happy XS mini, nulový paušál Bez záväzkov a takisto predplatenka Easy Pecka.

Čítajte aj Telekom: Magentu 1 sme rozšírili, chceme nalákať čo najviac zákazníkov

V prípade trojice čerstvo pribudných paušálov, ktoré môžete do rodinnej ponuky zakomponovať, neplatí zvýhodnená mesačná cena. Programy Bez záväzkov a Easy Pecka totiž nemajú povinný mesačný poplatok.

Za Happy XS Mini zaplatíte aj v prípade zahrnutia do Magenty 1 rovnakú sumu bez zvýhodnenia. „Cena je rovnaká ako pred vstupom do Magenta 1. Výhodou sú neobmedzené volania v rámci rodiny,“ ozrejmuje hovorca Telekomu Michal Korec. Na nekonečné hovory medzi číslami v skupine sa nevzťahuje limit FUP, prezradil operátor.

Ceny najnižšieho programu Happy:

  • Happy XS mini s mobilom – 5,99 eura mesačne
  • Happy XS mini bez hardvéru – 4,99 eura mesačne
Čítajte aj Telekom: Magentu 1 sme rozšírili, chceme nalákať čo najviac zákazníkov

Cieľom je široká ponuka

Celkovo si po rozšírení ponuky môže zákazník vybrať v prípade Magenty 1 spomedzi dvanástich paušálov či kariet.

 „Keďže ponukou chceme osloviť čo najväčší počet zákazníkov a každý z nich má individuálne požiadavky na telefonovanie, využívanie SMS a dát, pristúpili sme k obohateniu,“ dodáva Korec na margo možnej menšej prehľadnosti v ponuke z pohľadu klientov.

„Od začiatku sledujeme preferencie zákazníkov pri Magenta 1 a momentálne je naším cieľom ponúknuť bestsellery i dostatočnú šírku ponuky,“ zdôraznil.