1.6.2015 16:44 | Bleskovky MobilMania.sk

OnePlus One výrazne zlacnel. Len na týždeň

Zdroj: Martin Paluš

Čínska firma postupne vyprázdňuje sklady so svojim jediným smartfónom. Prvá várka v špeciálnej zľave sa vypredala za hodinu.

Mladý čínsky výrobca OnePlus dnes oznámil týždňové celoplošné zníženie cien svojho smartfónu One. Minuloročný „zabijak“ vlajkových lodí je tak lacnejší ako kedykoľvek predtým. Jeho cena začína už na 249-tich eurách, upozornila firma priamo na svojom fóre.

Ešte minulý týždeň sme vás informovali , že firma pripravuje niečo veľké. Vyhlásila, že „je čas na zmenu“. Špekulácie naznačovali, že by mohlo ísť o predstavenie pripravovaného OnePlus Two. Nakoniec z toho vzišlo výrazné zlacnenie aktuálneho modelu.

fotogaléria
Hoci predchádzajúce správy môžu naznačovať opak, Zdroj: OnePlus

Vyprázdňuje sklady

16GB verzia OnePlus One Silk White zlacnela z 299 na 249 eur a 64GB verzia Sandstone Black z pôvodných 349 na 299 eur. Ceny platia od 1. do 7. júna a zariadenia sú dostupné aj na slovenskej verzii stránky výrobcu.

Aby bola šanca na objednanie zariadenia pre každého rovnaká, každý deň bude dostupné bližšie nešpecifikované množstvo zariadení, ktoré je možné objednať. Preto OnePlus svojim záujemcom odkázalo, že ak nákup nestihnú dnes, nemusia zúfať a skúsiť to môžu opätovne zajtra.

fotogaléria
Špeciálnu ponuku výrobca nazval Flash Sales Zdroj: OnePlus

Prvé zásoby sa vypredali do hodiny

Prvý deň tejto akcie sprevádzal pomerne veľký ošiaľ. Zásoby 16GB aj 64GB verzie sa vypredali približne za hodinu a stránka výrobcu zaznamenala hneď niekoľko výpadkov, ktoré spôsobil nápor záujemcov. Firma však neuviedla, aké množstvo zariadení dnes bolo k dispozícii.

O priebehu akcie a uvoľnení ďalšej vlny zariadení, ktoré nasleduje už zajtra, bude výrobca priebežne informovať prostredníctvom svojich sociálnych kanálov.