8.6.2015 11:20 | MobilMania
Doplnené

Orange: Volania do celej EÚ z paušálu. Za doplatok

Zdroj: archív

Operátor uviedol trojicu nových balíčkov, ktorá je zameraná na volania do zahraničia zo Slovenska či prichádzajúce hovory v roamingu.

Ilustračná snímka Zdroj: dreamstime

Máte napríklad paušál Sova od Orangeu a potrebujete využiť hovory aj z domova do krajín EÚ? Za príplatok jedno euro mesačne si môžete po novom aktivovať doplnkový balíček od Orangeu. Vďaka novinke sa hovory budú účtovať za rovnaké ceny, ako keby ste volali do niektorej spomedzi slovenských sietí.

Trojica nových balíčkov od Orangeu:

  • „Volaj do Európy z paušálu“ – cena jedno euro mesačne
  • „Volaj do Európy 100 minút“ – jedno euro mesačne
  • „100 minút prichádzajúcich hovorov v Európe“ – 1,90 eura mesačne
Čítajte aj Orange: Volania do celej EÚ z paušálu. Za doplatok

Z mesačného predplatného

Prvý predstavený balík dostal názov „Volaj do Európy z paušálu“ . Neplatí sa aktivačný poplatok, každý mesiac si však musíte priplatiť rovné euro navyše.

Ak máte mesačné predplatné, bežne sa z neho odpočítavajú hovory do slovenských sietí, SMSky, MMSky či dáta. S novým balíčkom sa táto možnosť rozšíri aj o volania a SMSky do pevných a mobilných sietí v rámci EÚ, USA, Kanady a Švajčiarska.

V prípade, ak dôjde k vyčerpaniu predplatného, za hovory navyše platíte 10 centov za minútu a jedna SMS správa vás vyjde na 6 centov.

Stovka minút k neobmedzenu

Druhou novinkou je doplnok k Ideálnym paušálom s názvom „Volaj do Európy 100 minút“ . Cena je rovnaká, teda jedno euro mesačne. Balíček je však k dispozícii v prípade vyšší Ideálnych paušálov:

  • Kengura 30 eur
  • Panter 35 eur
  • Panter 40 eur

Zákazník získa za doplatok stovku minút na volania zo Slovenska do EÚ, USA, Kanady a Švajčiarska. Súčasťou trojice spomínaných paušálov sú i neobmedzené hovory do všetkých slovenských sietí. Platia však len na prvých 250 čísel počas jedného fakturačného odobia.

Či si budete si priplácať aj za hovory do zahraničia v prípade, že limit na počet čísel prekročíte, aktuálne zisťujeme.

Doplnené dnes o 11:20: „Hovory do zahraničia sa odrátavajú z balíka volaj do Európy 100 minút bez ohľadu na FUP 250 čísel," uviedla hovorkyňa Orangeu Alexandra Piskunová.

Roamingová novinka

Poslednou spomedzi noviniek je služba „100 minút prichádzajúcich hovorov v Európe“ . Balíček sa dá aktivovať k programom Ideálnych paušálov. Zákazníkovi prináša 100 predplatených minút na prichádzajúce hovory v rámci zóny 1 (EÚ + Švajčiarsko).

Čítajte aj Orange: Volania do celej EÚ z paušálu. Za doplatok

V prípade, ak dôjde k vyčerpaniu voľných minút, ďalšie prichádzajúce hovory sú spoplatňované podľa štandardných cien. Za každú minútu tak zaplatíte šesť centov.