29.6.2015 20:00 | Bleskovky MobilMania.sk

Honor sľúbil aktualizáciu pre svoj model 3C. Mešká pol roka

Zdroj: Ľubomír Vnuk

Výrobca chcel ponúknuť novší systém ešte do konca januára. Sľub nesplnil a aktualizáciu stále neponúkol.

Spoločnosť Huawei, ktorá ponúka časť zariadení pod značkou Honor, prisľúbila majiteľom zariadenia 3C aktualizáciu na KitKat. Odvtedy už prešlo mnoho mesiacov, novší systém však ešte sprístupnený nebol.

Honor 3C prišiel na trh s Androidom 4.2 Jelly Bean. Výrobca sľúbil, že prinesie pre zariadenie novú verziu systému Android 4.4 KitKat s užívateľským prostredím Emui 3.0. Okrem modernizovaného vzhľadu mala priniesť aj ľahšie ovládanie jednou rukou, či svižnejší chod aplikácií alebo dlhšiu výdrž batérie.

Honor 3C chce konkurenciu zadupať kvalitným Zdroj: Ľubomír Vnuk

„Za oneskorenie uverejnenia aktualizácie sme sa už niekoľkokrát ospravedlnili. Ľutujeme, ale v túto chvíľu bohužiaľ nemôžeme robiť viac. Snažíme sa o získanie aktualizácie v najkratšom možnom čase,“ píše na sociálnej sieti už niekoľko týždňov česko-slovenské zastúpenie značky Honor.

Práve sľubovaná aktualizácia pre mobilné zariadenie, mohla byť v niektorých prípadoch dôvodom na kúpu spomínaného modelu. Majitelia zariadenia pravidelne píšu príspevky ohľadom novej verzie systému, výrobca ale bližšie informácie stále nezverejnil.

Čítajte aj Honor sľúbil aktualizáciu pre svoj model 3C. Mešká pol roka