1.7.2015 11:35 | Bleskovky MobilMania.sk

Mirror 5s: Zrkadlový telefón od Oppo príde už v júli

Zdroj: Oppo

Spoločnosť Oppo oficiálne potvrdila príchod svojho zrkadlového telefónu. Pôjde o dual SIM s dvoma GB RAM a Androidom Lollipop.

Spoločnosť Oppo nedávno oznámila, že pripravuje nový „zrkadlový" telefón pod názvom Mirror 5, o čom sme vás informovali . Dnes čínsky výrobca oficiálne potvrdil príchod svojho zariadenia pod finálnym názvom Oppo Mirror 5s . Téme sa venovala stránka GSM Arena.

Čítajte aj Mirror 5s: Zrkadlový telefón od Oppo príde už v júli

Oppo Mirror 5s je dual SIM telefón s operačným systémom Android Lollipop. Zariadenie by malo byť poháňané štvorjadrovým procesorom Snapdragon 400 s taktom 1,2 GHz. K dispozícii by malo mať 2 GB operačnej pamäte RAM a 16 GB vnútornej pamäte.  

Oppo oficiálne potvrdilo príchod zrkadlového Zdroj: Oppo

Mirror 5s by mal disponovať tiež 5-palcovým displejom s rozlíšením 1280 × 720 pixelov. Zadný 8-megapixelový fotoaparát doplní predný fotoaparát s rozlíšením 5 megapixelov. Novinka by mala byť napájaná batériou s kapacitou 2 420 mAh.

Oficiálne uvedenie modelu Oppo Mirror 5s sa očakáva v priebehu druhého júlového týždňa. Bližšie informácie o dostupnosti na našom trhu a cene telefónu zatiaľ nie sú známe.