24.7.2015 17:15 | Bleskovky MobilMania.sk

Orange: Zľava na paušál do 5 eur mesačne. Ak sa vám operátor ozve

Zdroj: dreamstime

Operátor má novú zľavu vo výške 2,50 eura alebo 5 eur mesačne. Podmienkou je prechod na vyšší paušál. Akciu nezíska každý.

Orange uviedol od utorka nový typ zľavy. Je určený vybraným zákazníkom, ktorých operátor osloví prostredníctvom SMSky. Ušetriť môžete 2,50 eura mesačne alebo 5 eur mesačne. Nová znížená cena paušálu platí do konca viazanosti a podmienkou je prechod na vyšší paušál.

„Ide o cielenú kampaň pre našich zákazníkov, ktorých si vyberáme sami, oslovujeme ich adresne prostredníctvom SMS,“ popisuje pre MobilManiu hovorkyňa Orangeu Alexandra Piskunová. „Zákazníkov informujeme sami cielene, nie plošne ako v prípade iných ponúk,“ spresnila.

Výška zľavy môže byť nasledovná:

  • 2,50 eura mesačne – ak prejdete na paušál, ktorého mesačný poplatok je vyšší aspoň o tri eurá v porovnaní s vašou poslednou faktúrou
  • 5 eur mesačne – rovnaké podmienky, rozdiel medzi cenou nového a starého programu však musí byť aspoň 6 eur

Reálne tak zákazník zaplatí operátorovi väčší poplatok, no zároveň získa lepší paušál s cenovým zvýhodnením. Nová odmena je kombinovateľná i s bonusom za prenos čísla. Ponuka platí do 5. októbra. Ďalšou podmienkou je, aby mal daný zákazník od Orangeu vydanú iba jednu SIM kartu.