27.7.2015 18:27 | Bleskovky MobilMania.sk

Muž si chcel spraviť selfie s hadom. Vyšlo ho to draho

Zdroj: dreamstime

Z podobného prípadu sa poučila aj žena, ktorá sa chcela vyfotiť s bizónom.

Selfie fotografie sú trendom dnešnej doby. Niektorí ľudia sú však schopní pri zvečňovaní svojej maličkosti zájsť poriadne ďaleko. Dôkazom toho sú aj dva prípady zo Spojených štátov. Ako informuje portál Cnet.com, muža zo San Diega  uhryzol štrkáč pri pokuse o vytvorenie selfie s týmto zvieraťom, zatiaľ čo na ženu v podobnej situácii zaútočil bizón.

Čítajte aj Muž si chcel spraviť selfie s hadom. Vyšlo ho to draho

Todd Fassler zo San Diega dostal počas prechádzky nápad odfotiť sa s hadom. Keď sa mu podarilo z húštiny vytiahnuť štrkáča, rozhodol sa tento pamätný moment zvečniť. Had bol však proti a Fasslerovi na pamiatku venoval uhryznutie.

Muž bol okamžite prevezený do nemocnice, kde strávil päť dní. Hospitalizácia ho však vyšla poriadne draho. Zaplatil vyše 150-tisíc dolárov (136-tisíc eur), ž čoho 83-tisíc tvorili náklady za protijed. Na liečbu lekári minuli zásoby dvoch miestnych nemocníc.

Remember the Rattlesnake bite story I did Monday? Guy just sent me this pic of his bill. Uhhhhhhh..... pic.twitter.com/ahK2W9KxVg — Dan Haggerty (@10NewsHaggerty) 16. Červenec 2015

Podobný prípad "vášnivej" fotografky sa vyskytol aj v Yellowstonskom národnom parku, kde sa 43-ročná návštevníčka pokúsila zhotoviť selfie s bizónom. Ako uviedol Cnet, urobila však veľkú chybu, keď sa k zvieraťu príliš priblížila a otočila sa mu chrbtom. Bizón sa rozbehol a zaútočil na ženu a jej dcéru.

Hovorkyňa parku k incidentu uviedla, že dotyčná žena utrpela len malé zranenia. Ako ďalej dodala, park vyžaduje od návštevníkov aby si od divokých zvierat udržiavali minimálnu vzdialenosť asi 23 metrov.

(1 EUR = 1,1058 USD)