30.7.2015 00:20 | Bleskovky MobilMania.sk

Vyhľadávač Google pri obľúbených miestach zobrazí aj najnavštevovanejšie hodiny

Zdroj: Google

Americká spoločnosť opäť rozširuje možnosti vyhľadávania. Umožní vyhnúť sa preplneným reštauráciám či obchodom.

IT gigant pridáva do svojho vyhľadávania novú funkciu. Odteraz je pri zobrazení vášho obľúbeného miesta na stránkach Google okrem adresy, otváracích hodín a telefónneho čísla na pobočku, k dispozícii tiež prehľad návštevnosti jednotlivých dní. Informuje o tom oficiálny blog spoločnosti.

Ako vyzerajú jednotlivé dni na bratislavskej pobočke Martinusu? (zdroj: Google)

Nová funkcia vám môže pomôcť najmä pri rušných dňoch, kedy máte doslova päť minút na kávu a jednoducho nemáte čas čakať v dlhých radách. Užitočné to môže byť aj vtedy, keď chcete mať pokoj pri čítaní obľúbenej knihy alebo naopak nechcete prísť do poloprázdneho tanečného klubu.

fotogaléria

Informáciu o návštevnosti Google zatiaľ sprístupnil iba pre vybrané lokality, no ponuku bude naďalej rozširovať. Prehľad sa zobrazí po kliknutí na panel „viac informácií o položke“ v spodnej časti vyhľadávaného miesta. Zobrazované výsledky sú založené na základe predchádzajúcej činnosti a návštevnosti.

Čítajte aj Vyhľadávač Google pri obľúbených miestach zobrazí aj najnavštevovanejšie hodiny

Funkcia je zatiaľ dostupná v oficiálnej aplikácii pre Android , iOS a cez prehliadače Safari a Chrome prostredníctvom mobilnej verzie stránky.