8.8.2015 14:34 | Bleskovky MobilMania.sk

Nové iPhony prídu pravdepodobne už 9. septembra

Zdroj: archív

Očakávať môžeme iPhone 6s, niekoľko nových iPadov a štvrtú generáciu Apple TV.

Ohľadom septembrovej konferencie Apple sa objavilo niekoľko špekulácií týkajúcich sa predstavovaných produktov alebo samotného dátumu konania. Podľa najnovších informácií portálu BuzzFeed však technologický gigant plánuje svoje produkty predstaviť už v stredu 9. septembra.

Jedným z hlavných lákadiel budú nové generácie iPhonov. Výrazných vylepšení sa dočká predná aj zadná kamera, a taktiež hardvér prístroja. Ako to pri „S“ radách býva zvykom, k výraznejšiemu redizajnu nedôjde .

Čítajte aj Nové iPhony prídu pravdepodobne už 9. septembra

Podľa niektorých domnienok by však do smartfónu Apple mohla pribudnúť nová farba. Tá by bola, podobne ako pri Apple Watch Edition, prémiovou.

Zmenou údajne prejde aj displej zariadenia, ktorý bude disponovať funkciou známou z nových MacBookov a Apple Watch - Force Touch.

Čítajte aj Nové iPhony prídu pravdepodobne už 9. septembra

Okrem iPhonu 6s príde rad aj na populárne iPady, medzi ktorými sa pravdepodobne objaví tablet s 12,9-palcovým displejom . Okrem neho prejdú aktualizáciou iPad mini a iPad Air.

Na základe nedávnych správ by sa nového modelu mali konečne dočkať aj fanúšikovia set-top-boxu Apple TV. Pribudnúť by malo niekoľko softvérových aj hardvérových vylepšení a v neposlednom rade nový diaľkový ovládač s touchpadom.