18.8.2015 12:51 | Bleskovky MobilMania.sk

V internetových logoch sa objavili dva nové iPhony. Chýba iPhone 6c

Zdroj: iClarified

Pravdepodobne ide o pripravované modely 6s a 6s Plus. Lacnejší iPhone 6c chýba.

Reklamná platforma Fiksu uviedla, že vo svojich záznamoch o internetových prístupoch za mesiac júl objavila nové modely iPhonu označené ako iPhone 8.1 a iPhone 8.2.

Potvrdenie dvoch nových modelov

Každý model iPhonu figuruje pri prístupe pod špecifickým číslom. Napríklad iPhone 6 sa zobrazí ako iPhone 7.2; iPhone 6 Plus ako 7.1; iPhone 5c nesie kódové označenie iPhone 5.3. Nové modely s najväčšou pravdepodobnosťou predstavujú pripravované modely 6s a 6s Plus.

Zaznamenané boli prístupy z viacerých populárnych aplikácií a hier. Väčšina pochádzala z USA a niekoľko z Nemecka a Brazílie.

Čítajte aj V internetových logoch sa objavili dva nové iPhony. Chýba iPhone 6c

Záznamy potvrdzujú predpoklad, že Apple čoskoro uvedie dva nové iPhony – nástupcov modelov iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Ich predstavenie sa bude pravdepodobne konať už 9. septembra .

Nové modely by mali mať rovnaký dizajn ako ich minuloroční predchodcovia. Ponúknu však lepší výkon, kvalitnejší fotoaparát či Force Touch displej.

Spoločnosť Fiksu prevádzkuje reklamnú platformu zameranú na mobilné zariadenia, ktorú využívajú najmä vývojári, aby mohli vo svojich mobilných aplikáciách zobrazovať reklamu.

Čítajte aj V internetových logoch sa objavili dva nové iPhony. Chýba iPhone 6c

iPhone 6c chýba

Za zmienku stojí, že v záznamoch Fiksu sa nenašli žiadne stopy po prípadnom treťom novom iPhone označovanom aj ako iPhone 6c.

Začiatkom roka sa objavilo niekoľko správ naznačujúcich, že Apple popri dvoch nových iPhonoch uvedie i tretí. Údajný nástupca iPhonu 5c mal ponúknuť 4-palcový displej a výkon na úrovni iPhonu 6.

Skutočnosť, že sa v logoch nevyskytuje, potvrdzuje neskoršie správy o tom, že ho Apple tento rok neuvedie.

Čítajte aj V internetových logoch sa objavili dva nové iPhony. Chýba iPhone 6c