24.8.2015 06:00 | MobilMania
PR článok

Jedinečný fotografický projekt aj na Slovensku, zapojiť sa môže každý

Zdroj: P8NocnySvet

Patríte aj vy do kategórie ľudí, ktorí radi fotia mobilom kreatívne zábery? Dokážte to a vyhrajte lákavé ceny!

Máte radi fotografovanie? Toto vás isto bude zaujímať. Na Slovensku prebieha fotografický projekt #P8NocnySvet a prináša niečo, čo tu ešte nebolo – výzvu usporiadať kvalitnú vernisáž snímok, ktoré boli zachytené práve a výlučne mobilom, smartfónom. Ale má to jeden háčik: ide iba o nočné fotografie. Trúfnete si?

fotogaléria
#P8NocnySvet Zdroj: P8NocnySvet

#P8NocnySvet je fotografický projekt určený úplne všetkým: fotografickým amatérom, profesionálom, fotoklubom a predovšetkým nadšencom z radu širokej verejnosti. Chcete sa zúčastniť a ukázať, ako viete fotiť v noci?

Projekt zameraný na nočnú fotografiu prebieha do 9. septembra 2015 a je realizovaný pod záštitou Asociácie profesionálnych fotografov ČR a za podpory spoločnosti Huawei .

fotogaléria
#P8NocnySvet Zdroj: P8NocnySvet

Súťaž úplne pre každého

Cieľom tohto projektu je dokázať, že fotenie so smartfónmi má rovnako svoje kúzlo a kultúru a že vďaka kreativite a nadšeniu jednotlivcov je možné prostredníctvom týchto prístrojov rovnako vytvoriť umelecké diela.

Súťaže sa môže zúčastniť úplne každý . Súťažné fotografie je možné nahrať prostredníctvom webu www.P8NocnySvet.sk , sociálnych sietí Twitter a Instagram - vždy s hashtagom #P8NocnySvet.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť a dokážte, že aj telefón je mocný fotografických nástroj. Priatelia, hor sa do fotenia!

fotogaléria
Jednou z cien je aj najnovšia vlajková loď Huawei Zdroj: Huawei

Web projektu: www.p8nocnysvet.sk

Hashtag pre sutazne snimky na Instagrame: #P8NocnySvet