8.9.2015 16:30 | Bleskovky MobilMania.sk

HTC Aero má prísť ešte v septembri. Zrejme sa dočkáme aj ďalšieho modelu

Zdroj: Phonearena.com

Firma HTC pravdepodobne oficiálne predstaví Aero 29. septembra. Hovorí sa aj o ďalšom smartfóne.

V poslednej dobe pribúdajú správy o novej vlajkovej lodi spoločnosti HTC s názvom Aero, ktorá by taiwanskému výrobcovi mala pomôcť prekonať ťažkú ekonomickú situáciu.

Podľa najnovších neoverených informácií by spoločnosť mohla 29. septembra predstaviť rovno dva high-endové modely. Téme sa venuje Phonearena.

Pozvánka na tlačovú konferenciu HTC Zdroj: Phonearena.com

Dohady o tom, že HTC pripravuje hneď dvojicu nových top telefónov, vychádzajú z pozvánky na konferenciu, ktorú spoločnosť rozposlala médiám. Stojí na nej „Najlepší na svete sa stretne s najlepším“. Predpokladá sa, že prvým modelom by mal byť spomínaný HTC Aero. Druhé zariadenie by mohlo nové HTC Butterfly, model určený pre japonský trh.

Čítajte aj HTC Aero má prísť ešte v septembri. Zrejme sa dočkáme aj ďalšieho modelu

Neoverené informácie hovoria o tom, že HTC Aero by mal byť vybavený 10-jadrovým procesorom MediaTek Helio X20, ktorému by mali pri výkone sekundovať 4 GB operačnej pamäte RAM. Samozrejmosťou by mal byť QHD displej. V súvislosti s výbavou telefónu sa spomína aj nový fotoaparát.

Spoločnosti HTC sa už dlhšie nedarí napĺňať očakávania svojich zákazníkov, čo sa premietlo aj do zhoršujúcej sa ekonomickej kondície výrobcu. Výrazné sklamanie v predajnosti spôsobila najmä posledná vlajková loď HTC One M9. Práve pripravovaný model Aero, by mal zmeniť tento negatívny trend.