11.12.2015 08:32 | Bleskovky MobilMania.sk
Video

Nové video ukazuje možnú podobu väčšieho Samsungu Galaxy S7

Zdroj: Samsung

Rendery zariadenia by mali byť založené na výkresoch určených výrobcom príslušenstva.

Predstavenie nového prírastku do série Samsung Galaxy S sa pomaly blíži, a tak pribúda množstvo neoficiálnych informácií. Patrí medzi ne aj video, ktoré údajne zachytáva jeden z variantov budúcoročnej vlajkovej lode kórejského výrobcu. Ako upozornil web uSwitch, vyobrazenia údajne pochádzajú z dôveryhodného zdroja a mali by byť založené na výkresoch určených výrobcom príslušenstva.

Video naznačuje, že Samsung budúci rok zrejme skutočne vynechá klasickú plochú verziu smartfónu . Otáznou sa stáva aj podpora microSD kariet , keďže na smartfóne je viditeľný iba jeden slot určený pravdepodobne pre SIM kartu.

Vykreslený smartfón by mal disponovať 6-palcovým displejom a rozmermi 163,4 × 82 mm. V najhrubšom mieste má zariadenie dosahovať hrúbku takmer 9 milimetrov. Pravdepodobne tak pôjde o akúsi Plus verziu klasickej „es-sedmičky“, teda 5,1-palcového smartfónu.

Podľa skorších správ by sa mal Samsung Galaxy S7 okrem jemných zmien dizajnu dočkať aj oveľa výraznejších vylepšení. Pribudnúť by mal napríklad Force Touch displej či nový druh fotosenzora .