18.12.2015 13:24 | Bleskovky MobilMania.sk

Vyšla nová testovacia verzia mobilného Windows 10. Posledná v tomto roku

Zdroj: redakcia

Či sa aktualizácia stihne dostať aj do oficiálnej distribúcie, zatiaľ nie je známe.

zdroj: redakcia Zdroj: redakcia

Microsoft sprístupnil novú kumulatívnu aktualizáciu mobilnej verzie Windows 10. Tentoraz netradične pre všetkých testerov (fast aj slow ring). Výnimočne nie je známy ani zoznam zmien. Spoločnosť o dostupnosti novej verzie informovala na svojom blogu.

Nové zostavenie nesie označenie 10586.36, ide tak len o menšiu úpravu za cieľom vyriešiť problémy na základe odozvy od používateľov.

Viceprezident spoločnosti a šéf Windows Insider programu Gabriel Aul navyše oznámil, že z dôvodu nadchádzajúcich sviatkov ide o posledný zásah do systému v priebehu tohto roka. Nevylúčil však, či sa update v najbližších dňoch stihne dostať aj do oficiálnej distribúcie. Pri poslednej príležitosti totiž testovanie kumulatívnej aktualizácie trvalo len týždeň.

Windows 10 Mobile sa po prvý raz v oficiálnej podobe predstavil v útrobách noviniek Microsoftu – Lumie 550, 950 a 950 XL, ktoré debutovali len pred pár týždňami. Hodnoteniu operačného systému sme sa tento týždeň venovali v samostatnom článku .

Pre staršie Lumie by mal byť dostupný už čoskoro, ak však nechcete čakať, môžete využiť náš návod a zapojiť sa do Windows Insider programu.

Čítajte aj Vyšla nová testovacia verzia mobilného Windows 10. Posledná v tomto roku