22.12.2015 09:00 | Bleskovky MobilMania.sk

Čínsky operátor naznačil termín príchodu Samsung Galaxy S7

Zdroj: Samsung

Budúcoročná vlajková loď kórejského výrobcu bola zaradená na mesiaca marec, pričom spadať by mala do cenovej kategórie 425 eur a viac.

Portál GforGames upozornil na roadmapu operátora China Mobile, ktorá by mohla prezrádzať príchod nového Samsung Galaxy S7 na trh.

Obrázok nižšie zachytáva spomínanú roadmapu. Vyznačené je na ňom políčko obsahujúce popis S7 a nachádzajúce sa v stĺpci predstavujúcom marec. Smartfón je zaradený v najvyššej cenovej kategórii, konkrétne v rozmedzí 425 eur a viac.

Roadmapa operátora China Mobile (zdroj: GforGames) Zdroj: GforGames

V uplynulých mesiacoch sme pritom o smartfóne Galaxy S7 počúvali pomerne často. Predpokladá sa návrat microSD slotu , použitie Force Touch displeja či dokonca aj nového druhu fotosenzora .

Nedávno uniknuté video navyše naznačilo, že Samsung údajne plánuje aj vytvorenie akéhosi Plus variantu spomínanej vlajkovej lode.

Čítajte aj Čínsky operátor naznačil termín príchodu Samsung Galaxy S7

Stále však ide o neoficiálne informácie, pričom spomínaná roadmapa môže naznačovať len štart predaja tohto smartfónu v Číne. Každopádne, pri dátume príchodu Huawei P9 sa zhoduje s predchádzajúcim zdrojom .

Samotný Galaxy S7 by mal byť predstavený počas MWC 2016 v Barcelone.

(1 EUR = 7,0457 CNY)