3.2.2016 08:33 | Bleskovky MobilMania.sk

Kedy Apple predstaví novinky? Rozhodnutie vraj už padlo

Zdroj: archív

Dôležité novinky má spoločnosť prezentovať budúci mesiac.

Na internet unikli nové informácie ohľadne očakávanej prezentácie firmy Apple, ktorá by sa mala konať budúci mesiac. Ako uvádza stránka 9to5Mac , podľa všetkého sa už spoločnosť rozhodla, že prezentácia sa bude konať 15. marca.

Uvedená informácia zapadá do predchádzajúcich fám, podľa ktorých sa malo predstavenie noviniek stať realitou niekedy počas týždňa, ktorý sa začína 14. marcom.

V rámci spomínanej prezentácie by sme mali vidieť hneď tri kľúčové novinky. Jednou z nich bude nová generácia tabletu iPad Air 3, ktorý zrejme ponúkne veľmi podobné možnosti ako veľký iPad Pro. Namiesto 12,9-palcového displeja však bude disponovať klasickým 9,7-palcovým.

Čítajte aj Kedy Apple predstaví novinky? Rozhodnutie vraj už padlo

Dôležitou novinkou má byť aj nová verzia 4-palcového iPhonu, ktorého existenciu si mali vyžiadať samotní používatelia. Pre mnohých sú totiž zariadenia s uhlopriečkami okolo či nad 5 palcov zbytočne veľké, respektíve málo kompaktné. 4-palcový iPhone má byť známy ako iPhone 5se.

Dočkať sa tiež máme noviniek okolo inteligentných hodiniek Apple Watch, prípadne bude predstavená rovno nová generácia produktu – Apple Watch 2.