16.2.2016 07:04 | Bleskovky MobilMania.sk

Koniec tajomstvám. Takto vyzerajú Samsung Galaxy S7 a S7 edge v rôznych farbách

Zdroj: Weibo

Internetom kolujú pravdepodobne oficiálne rendery nových vlajkových lodí Samsungu.

Predstavenie nového supertelefónu juhokórejského producenta je na spadnutie a rôzne úniky sa na nás valia zo všetkých strán. Aktuálne tu nemáme nič menšie ako rendery noviniek Galaxy S7 a S7 edge, a to rovno v niekoľkých farebných odtieňoch, informuje GSMArena.com.

O zverejnenie pravdepodobne oficiálnych obrázkov sa postaral známy zdroj Evan Blass, známy ako @evleaks. O svoju korisť sa podelil na Twitteri. Z renderov je zrejmé, že Samsung tento rok po dizajnovej stránke nijako neprekvapí. Hoci na obrázkoch nemôžeme vidieť všetky detaily, na pohľad sú rozdiely oproti Galaxy S6 a S6 edge minimálne.

Toto by mala byť finálna podoba telefónov Samsung Galaxy S7 a S7 edge (zdroj: Twitter, @evleaks)

Základom zrejme bude opäť kombinácia odolného skla a kovových rámikov pre spevnenie konštrukcie. K tomu sa pridajú charakteristické prvky, ako zaoblené rohy či fyzické tlačidlo pod displejom. Z renderov nie je jasné, či sa novinky vrátia na scénu so slotom na Micro SD karty, o ktorý minuloročné modely prišli.

Veľa svetla do problematiky nevniesli ani nové „živé“ fotografie údajného Galaxy S7 edge v čiernom vyhotovení, ktoré sa objavili na sociálnej sieti Weibo. Upozornil na ne Sammobile.com. Ich kvalita je veľmi nízka, no prakticky potvrdzujú vzhľad, aký vidíme na renderoch vyššie.

Samsung Galaxy S7 edge zachytený v divočine (zdroj: Weibo)

Samsung Galaxy S7 a S7 edge by mali byť oficiálne predstavené už 21. februára. Ako napovedá iný nedávny únik , Galaxy S7 s 32 GB vnútornou pamäťou by mal stáť 700 eur, pričom variant so zakriveným displejom vraj bude o stovku drahší. Zatiaľ ale ide stále o nepotvrdené informácie.