17.2.2016 06:00 | MobilMania
PR článok

Lenovo VIBE X3 – „jednotka“ vo svojej triede

Zdroj: Lenovo

Prvotriedne multimediálne zážitky? VIBE X3 vám dokáže, že sa to dá. Užívajte si dynamický HD zvuk s dvomi prednými reproduktormi s technológiou Dolby Atmos®, ostrý Full HD displej a silný výkon pre pretrvávajúci zážitok.

Prémiový smartfón Lenovo VIBE X3 má na pohľad i dotyk štíhle, no pritom odolné telo. Už jeho nadčasový dizajn napovedá, že tento telefón je niečo extra. Čím? Nuž je toho viac...

Zvuk, s ktorým je aj film zážitkom

Ten pocit, keď sa dokonalý zvuk v kine rozlieha všade okolo vás a vy sa tak dostávate do deja filmu... Smartfón Lenovo VIBE X3 sa postará o vaše každodenné multimediálne zážitky. Vďaka veľkým komorovým predným reproduktorom pre hlasnejší zvukový výstup a lepší výkon basov sa VIBE X3 môže pochváliť úplne novou technológiou Dolby Atmos®, ktorá cez reproduktory sprostredkúva realistický audio zážitok. V spojení s technológiou Lenovo Sound tak navyše zabezpečuje ultra malé skreslenie a špičkovú jasnosť zvuku.

Rozprávajte sa bez použitia rúk alebo nahrávajte videá s krištáľovo čistým zvukom vďaka pokročilému filtrovaniu okolitého hluku, ktoré zabezpečuje audio kodek Wolfson®.

fotogaléria
Lenovo Vibe X3 Zdroj: Lenovo

Hviezdny výkon

S rastúcou technologickou vyspelosťou smartfónov na trhu stúpajú nároky na kvalitný výkon. Spojením procesora Qualcomm® Snapdragon™ 808 , 3500 mAh batérie a 3 GB operačnej pamäte si VIBE X3 môže blahoželať ku skvelému výkonu a vy si tak môžete neprerušene pozrieť aj tri filmy vo Full HD rozlíšení. Navyše, všetky filmy, ako aj obľúbenú hudbu či fotografie si môžete nosiť všade so sebou, a to vďaka 32 GB úložnému priestoru s možnosťou rozšírenia o ďalších 128 GB microSD kartou. Smartfón Lenovo VIBE X3 disponuje vynikajúcim 5,5“ Full HD displejom so zorným uhlom 178°, pričom pomocou farebnej optimalizácii Lenovo Screen je váš vizuálny zážitok prostredníctvom živých farieb ešte viac posilnený.  Užiť si tak môžete fotografie a video záznamy vo vynikajúcej kvalite, zhotovené 21 MPx zadnou kamerou s možnosťou 4K Ultra HD video nahrávania.

fotogaléria
Lenovo Vibe X3 Zdroj: Lenovo

Senzor odtlačkov prstov

Pridanou hodnotou VIBE X3 je zabudovaná spoľahlivá čítačka odtlačkov prstov s NFC čipom, ktorá nielen že dokáže zabrániť nepovolenému prístupu k vášmu smartfónu a k osobným údajom, ale navyše si smartfón odblokujete oveľa jednoduchšie a rýchlejšie. Jednoducho povedané, váš smartfón vás hneď spozná.

Lenovo VIBE X3 príjemne prekvapí aj náročných užívateľov. Ak vám nestačí priemer a mierite vyššie, VIBE X3 sa k vám hodí dokonale.  Pomocou dvoch aktívnych SIM kariet, vďaka ktorým oddelíte prácu i zábavu, je ideálny pre užívateľov, ktorí žijú naplno, vychutnávajú si slobodu a nezľavujú z vysokých nárokov. Vyberte si smartfón, ktorý s vami bude držať krok. Už od 449 EUR s DPH.