28.2.2016 14:00 | Bleskovky MobilMania.sk

Inbox od Google vylepšuje funkciu odloženia správ

Zdroj: Google

Po novom bude k dispozícii až osem rôznych volieb na odloženie práve doručeného e-mailu. Pár kliknutiami zvolíte konkrétne dni, kedy sa opätovne zobrazí.

Google vo svojom alternatívnom klientovi pre Gmail, Inbox, vylepšuje minulý rok predstavenú funkcionalitu odkladania prijatých e-mailov. Ako uvádza na svojom oficiálnom blogu, zakrátko do služby pribudnú ďalšie dve voľby – „Neskôr tento týždeň“ a „Tento víkend“.

Do Inboxu pribudnú dve nové tlačidlá. Plánovanie bude tak ešte jednoduchšie (zdroj: Gmail Blog)

Nové možnosti tak doplnia už predtým dostupných šesť alternatívnych tlačidiel. Ich výhodou bude ešte rýchlejšia kooperácia s prijatou poštou. Doposiaľ totiž aplikácia umožňovala iba odkladanie na dnes a zajtra, prípadne bol možné dátum a čas vybrať zo zoznamu manuálne.

Po novom sa však už bude dať niekoľkými kliknutiami e-mail odložiť na konkrétny deň, respektíve rozpätia dní daného týždňa či nadchádzajúceho víkendu. Vo zvolenej dobe sa takto označené správy zobrazia na začiatku doručenej pošty.

Spolu s novými tlačidlami prejde zároveň menu funkcie miernym redizajnom. Ikonami a väčšími tlačidlami bude pripomínať nedávno zrušenú službu Mailbox . Spomínané vylepšenia podľa slov spoločnosti do aplikácie pribudnú v priebehu budúceho týždňa formou aktualizácie.