18.3.2016 22:40 | Bleskovky MobilMania.sk
Doplnené

O2 začalo spolupracovať s Ticketportalom. Lístky ponúkne o dva dni skôr ako začne predaj

Zdroj: O2

Operátor ponúka novú službu, vďaka ktorej môžu získať jeho zákazníci lístky skôr než začne všeobecný predaj.

zdroj: O2 Zdroj: O2

O2 dnes oznámilo, že v rámci svojho programu Extra výhody od dnes ponúka v spolupráci s Ticketportalom lístky skôr než bude spustený oficiálny predaj. Služba je bezplatná.

Ľudia si na vybrané podujatie budú môcť vybrať napríklad lepšie miesta. „Vstupenky si môžu kúpiť na ľubovoľný počet podujatí a platia iba za daný lístok, keďže služba O2 Momenty je zadarmo,“ uviedla hovorkyňa O2 Martina Jamrichová.

Vstupenku bude možné zakúpiť na webe vernostného programu a v aplikácii Extra výhody. Získať ju bude možné aj cez SMS. Do správy musia napísať „MOMENTY“. Kód je potom nutné uplatniť do 48 hodín. Na jeden kód sa dá kúpiť osem vstupeniek. Lístok príde klientovi do e-mailu.

Ako prvý bude spustený prednostný predaj na koncert Elánu, ktorý sa uskutoční v Bratislave.

Doplnené o 22:40:  Hovorkyňa O2 Martina Jamrichová pre náš portál potvrdila, že nejde iba o krátkodobú spoluprácu s predajcom vstupeniek. Zároveň spresnila, že 48-hodinový prednostný predaj je maximum a môže to byť aj kratšia doba.

Operátor zároveň takto nebude ponúkať všetky podujatia Ticketportalu. „Výhoda prednostného predaja platí pre skupinu vybraných podujatí. Mesačne to môžu byť pokojne aj desiatky podujatí, ale bude to individuálne v závislosti od možnosti poskytnutých podujatí,” ozrejmila zástupkyňa operátora.