24.3.2016 13:44 | Bleskovky MobilMania.sk

Telekom: Bonus za prenos čísla až do 150 eur. Iba do utorka

Zdroj: Shutterstock.com

Operátor v tichosti ponúka bonus za prenos čísla od konkurencie pri prechode na paušál.

Ilustračná snímka (zdroj: Shutterstock.com) Zdroj: Shutterstock.com

Magentový poskytovateľ má v ponuke bonus za prenos čísla, ktorý nepropaguje. Získať ho môžete už iba niekoľko dní. Jeho výška závisí od zvoleného programu Happy.

„Bonus za prenos čísla je dočasná akcia – bude platiť do utorka 29. marca 2016,“ uviedol na otázku MobilManie hovorca Telekomu Michal Korec. Či ho potom predĺži, nevedno.

Zvýhodnenie získate prostredníctvom infolinky 0800 123 456. Stačí sa ohľadom bonusu iba informovať a pracovník vám ho ponúkne. Na webe bonus nezískate, dostupný nemá byť ani na predajni.

Operátor poskytne zákazníkovi bonus pri prechode od konkurencie iba na paušál Happy. Výška zľavy sa líši podľa vybraného programu – čím vyšší program, tým je zľava vyššia.

Bonus sa bude uplatňovať ako zľava z paušálu počas 20-mesiacov:

  • 2,5 eura mesačne pri Happy XS a S - celkovo 50 eur
  • 5 eur mesačne pri Happy M, L a XL volania - celkovo 100 eur
  • 7,50 eura mesačne pri Happy XL, XXL a Profi - celkovo 150 eur

Každý klient získa aj jednorazový bonus na mobilné zariadenie k paušálu vo výške 50 eur – nezáleží pritom, ktorý program si zvolíte. Zľava na mobil sa uplatní okamžite pri kúpe. Z ceny akontácie.

Bonus za prenos má aj značkový operátor  FunFón , ktorého prevádzkuje Orange. Za migráciu na predplatenú kartu získate 500 MB internetový balík mesačne na pol roka. Bonus je v platnosti do odvolania. 4ka dáva za prenos cez e-shop 4 GB dát na surfovanie. Platia štyri mesiace.