7.4.2016 11:38 | Bleskovky MobilMania.sk

Takto bude vyzerať Huawei P9 Lite. Nebude až tak „odľahčený“

Zdroj: High-tech.mail.ru

Chystaná novinka dostane rovnako veľký displej ako originál. Bude existovať v dvoch verziách.

Už dávnejšie je známe, že čínsky výrobca by mohol čoskoro predstaviť aj odľahčenú verziu top modelu Huawei P9. Chystaná novinka dostane rovnako veľký displej aj rozlíšenie – veľkosť 5,2 palca a Full HD, informuje server GSMarena.com.

Čítajte aj Takto bude vyzerať Huawei P9 Lite. Nebude až tak „odľahčený“

Redaktori ruského serveru High-tech Mail sa dostali k predprodukčnej verzii smartfónu a zistili aj ďalšie zaujímavé fakty. Šetriť sa bude najmä na fotoaparáte, keďže Lite verzia prinesie „len“ klasický 13-megapixelový fotoaparát namiesto duálneho riešenia od Leicy.

fotogaléria
Huawei P9 Lite dostane rovnako veľký displej Zdroj: High-tech.mail.ru

Vpredu nemá chýbať kamera s rozlíšením 8 MP, určená na selfie či videohovory. Zatiaľ však nie sú známe informácie o čipsete, ktorý bude poháňať model Huawei P9 Lite. Chystaná novinka ale bude k dispozícii v dvoch verziách – s dvomi alebo tromi gigabajtmi pamäte RAM.

fotogaléria
Nebude chýbať ani snímač odtlačkov prstov (zdroj: Zdroj: High-tech.mail.ru

Obe verzie však majú mať rovnaké interné úložisko s kapacitou 16 GB, rozšíriteľné pomocou pamäťových kariet až do 128 GB. K tomu sa pridá akumulátor s kapacitou 3 000 mAh či aktualizovaný senzor odtlačkov prstov umiestnený na zadnej strane.

Čítajte aj Takto bude vyzerať Huawei P9 Lite. Nebude až tak „odľahčený“