13.4.2016 13:42 | Bleskovky MobilMania.sk
Video

Google predstavil Goals. Pomôže používateľom splniť stanovené ciele

Zdroj: Google

Nový doplnok v kalendári sa dokáže prispôsobiť zmenám vášho časového harmonogramu.

Pri príležitosti desiateho výročia svojho kalendára prichádza Google s užitočnou novinkou. Doplnok pod názvom Goals pomôže používateľom ľahšie splniť svoje stanovené ciele a predsavzatia. Informuje o tom The Next Web.

Goals pomôže používateľom s plánovaním a plnením Zdroj: Google

Či už ide o predsavzatie, že začnete pravidelne navštevovať fitness centrum alebo že budete častejšie kontaktovať svojich priateľov, Goals vám všetky tieto ciele pripomenie. Stačí pridať želané aktivity a nastaviť, ako často by ste sa im chceli venovať. Zároveň môžete v kalendári určiť, aké časové rozpätie v rámci dňa je pre vás najhodnejšie.

Na základe zadaných informácii aplikácia Goals rozloží tieto aktivity do kalendára aj s pripomienkami. V prípade, že používateľ svoje povinnosti zanedbá, Goals tieto aktivity automaticky presunie na iný termín. Pokiaľ v novom termíne používateľ pridá napríklad pracovné stretnutie, aplikácia si to všimne a aktivity automaticky presunie na iné časové obdobie v rámci pracovného týždňa.

Goals majú preddefinovaných niekoľko kategórií. Patrí sem cvičenie alebo učenie sa nových schopností ako napríklad cudzí jazyk. Používateľ si však môže pridať akékoľvek aktivity podľa svojej vôle.

Novinka bude v krátkom čase súčasťou aktualizácie aplikácie Google Calendar pre Android i iOS.