4.5.2016 09:26 | Bleskovky MobilMania.sk

Aplikácia Dohliadač: Vreckový sprievodca akciovými letákmi

Zdroj: Shutterstock

Akciové letáky, zľavnené produkty či nákupné zoznamy v jednej aplikácii. Ušetrite pri nákupoch potravín a drogérie s aplikáciou Dohliadač.

Aktuálne zľavy a akciové letáky z obchodných reťazcov zameraných na potraviny a drogériu sa z webovej stránky služby Dohliadač dostali na smartfóny. K aplikácii na operačný systém Android pribudla aj novinka pre smarfóny s iOS.

V aplikácii používateľ nájde kompletné letáky z jednotlivých obchodov a zároveň sa dozvie informácie o ich platnosti. Aktuálne zlacnené produkty si môže prezerať aj v prehľadnejšom zozname. Ten obsahuje možnosť filtrácie na základe obchodu, ceny či výšky zľavy. K dispozícii je tiež výber podľa kategórie tovarov, medzi ktoré patri napríklad pečivo, lahôdky či drogéria.

Vybrané produkty môžete filtrovať na základe ich aktuálnej ceny alebo výšky ich zľavy

Obľúbené potraviny sa dajú označiť funkciou dohliadania, ktorá vybrané produkty zaradí do zoznamu a upozorní používateľa na ich zľavy. Súčasťou aplikácie je vytváranie nákupných zoznamov. Používateľ môže do zoznamu pridávať produkty a sledovať úsporu či sumárnu cenu celého nákupu.

Obchodné reťazce sa dajú vyhľadať na mape, na ktorej sa zobrazia najbližšie obchody spolu so vzdialenosťou od polohy používateľa a aktuálnym počtom dostupných akcií.

Názov aplikácie Dohliadač – Akcie a Letáky
Podpora iOS Áno, Stiahnuť
Podpora Android Áno, Stiahnuť
Podpora Windows Phone Nie
Nákupy v aplikácii Nie
Vydavateľ Dohliadac.sk
Veľkosť aplikácie 7,2 MB