25.5.2016 00:00 | MobilMania

Zničte celé mesto v šialenej hre Flail Rider

Zdroj: výrobca

Zdemolujte autom celé mesto v novej hre Flail Rider, ktorá ponúka neopozeraný herný princíp.

Chcete zažiť niečo úplne netradičné? Pri hraní hry Flail Rider sa ocitnete v role vozidla, ktoré má plyn zaseknutý na podlahe a ťahá za sebou obrovskú guľu. Úlohou je nie len nenaraziť do žiadnej prekážky, ale hlavne zničiť s guľou čo najviac z okolitého prostredia.

To sa dá dosiahnuť pomocou otáčania autíčka do strán, čím sa začne guľa odkláňať od pôvodného smeru do vonkajšej strany zákruty. Chce to síce určitý tréning, no po chvíli už prsty samé klikajú do strán, kde sa má auto otočiť a guľa veselo ničí rôzne predmety.

V hre sa striedajú rôzne prostredia a káry...

Hra sa končí nabúraním vozidla do budovy alebo vypršania časového limitu. Ten má výšku 1 minúty, no dá sa predĺžiť zbieraním časových bonusov,  za ktoré si je možné vyžrebovať ďalšie autá.

Tých je v tejto hre 50 a sú rozdelené do troch kategórii podľa veľkosti. V prípade, že hráč príliš túži po nejakom aute a nechce čakať, kým sa k nemu dostane náhodným žrebovaním, je možné si ho za necelé euro zakúpiť. Za štvornásobnú cenu je tiež k dispozícii „Golder Car“, ktoré ako jediné urýchli zbieranie mincí.

Hru je možné hrať aj na šírku, chýba však možnosť ovládania jednou rukou

Flail Rider spĺňa všetky predpoklady dobrej hry na mobilný telefón. Má zábavnú grafiku, jednoduché ovládanie, neopozeraný herný princíp a hlavne je dostupná zadarmo. Aj napriek množstvu áut v ponuke a viacerým prostrediam sa ale po čase stane monotónnou. U nás podobná situácia nastala po približne 20 minútach, čo je veľmi krátka doba. Ak však hľadáte niečo na naozaj rýchle odreagovanie, tak táto hra nič nepokazí.

Názov aplikácie Flail Rider
Podpora iOS áno
Podpora Android áno
Kategória hry
Veľkosť 48 MB (Android) / 90,5 MB (iOS)
Cena zadarmo