6.5.2016 15:30 | Bleskovky MobilMania.sk
Doplnené

4ka: Hromadné sprístupnenie SMS súťaží

Zdroj: archív

Operátor podporuje 120 rôznych hlasovaní a súťaží rôznych subjektov.

štvorka Zdroj: archív

Pri spustení klasických mobilných služieb 4. operátora nebolo k dispozícii posielanie správ na skrátené čísla s nadštandardným poplatkom. Postupne ich operátor začína podporovať .

„Počet služieb prémiových SMS neustále rastie. Tento týždeň ich počet dosiahol už viac ako 120. Naši zákazníci sa tak môžu zapojiť do hlasovaní a súťaží vyhlasovaných rôznymi médiami a agentúrami,“ uviedol riaditeľ divízie obchodu a marketingu Swan Mobile Peter Helexa.

Cena odoslanej SMS je v 4ke účtovaná klasickou sadzbou 4 centy. Cenu spätnej SMS stanovuje obchodný partner, ktorý danú službu poskytuje.

4ka (Štvorka) naďalej neumožňuje využívať platobné služby cez SMS. Operátor v polovici apríla vysvetlil, že poskytovanie platobných SMS si vyžaduje získanie licencie od Národnej banky Slovenska. „Platobné SMS sprístupníme bezodkladne po udelení tejto licencie našej spoločnosti,” dodal.

Doplnené dnes o 15:30: 4ka si aktulne vybavuje povolenie na poskytovanie platobných služieb (SMS parkovné, MHD lístok a podobné) od Národnej banky Slovenska. Predpokladá, že ich ponúkne už v lete.