22.6.2016 06:00 | MobilMania

Orange má opäť neobmedzený paušál s dátami za 15 eur

Zdroj: dreamstime

Operátor za výrazne zvýhodnených podmienok ponúka dva programy.

fotogaléria
Ilustračná snímka Zdroj: dreamstime

V tichosti začal Orange predávať neobmedzený paušál Max 30 za polovičnú cenu a Flex 10 za zvýhodnených podmienok. Už pred príchodom nových programov ponúkal obdobný program za 15 eur, potom ale túto ponuku na krátko zrušil.

Podľa zistení MobilManie začal cez inú firmu - Customer Center – ponúkať za polovičnú cenu Max 30, ktorý obsahuje neobmedzené volania na Slovensku a 500 MB dát plnou rýchlosťou a následným spomalením na 0,125/0,125 Mbit/s. Program Orange poskytuje iba k novým číslam alebo zákazníkom konkurencie.

Čo je ešte v paušále

Za jedno euro sa dá rýchlosť internetu navýšiť na 0,25/0,25 Mbit/s, za tri eurá na 0,75/0,75 Mbit/s.

Okrem toho paušál ponúka aj 100 minút do EÚ, USA a Kanady a 50 prichádzajúcich minút v EÚ.

Ak máte číslo v sieti Orange, ponuka pre vás nie je dostupná – v tomto prípade ale môžete odísť ku konkurencii a hneď požiadať o prenos čísla naspäť a tento paušál.

Čítajte aj Orange má opäť neobmedzený paušál s dátami za 15 eur

Štandardná cena paušálu je 30 eur, teraz ho ponúka za 15 eur na 15 mesiacov. Ak sa zaviažete na dva roky, pri tom istom mesačnom poplatku získate aj dotáciu 60 eur na nový telefón.

V predajni, cez web ani na infolinke vám paušál neponúknu a ani si ho nemôžete vyžiadať a hneď zakúpiť. Informácie, ako sa dá k nemu dostať, ponúkame nižšie .

Zvýhodnený aj nižší program

Operátor zvýhodnene predáva aj program Flex 10, ktorý stojí štandardne 10 eur mesačne. Cez svojho partnera ho ponúka za 9,5 eura a namiesto kreditu 10 eur na volania k nemu dáva 20-eurový mesačný kredit, ktorý vám postačí na 200 minút alebo 200 správ do všetkých sietí u nás.

K programu nie je poskytovaný mobil s dotáciou. Nie sú tu zahrnuté ani dáta. Dostupný je iba neobmedzený spomalený prístup na internet – 64/64 kbit/s. 100 MB balík stojí 1 euro a je ho možné aktivovať aj opakovane.

Čítajte aj Orange má opäť neobmedzený paušál s dátami za 15 eur

Musíte si ich pýtať

fotogaléria
Ilustračná snímka (zdroj: Shutterstock.com) Zdroj: Shutterstock

Už v minulom období nás viacerí čitatelia informovali o tom, že pracovníci linky 0905 905 905 tvrdia, že akciu nemajú alebo už skončila. Podľa našich zistení je stále dostupná.

Ak sa stretnete s niečím podobným, zavolajte znovu. V redakcii sa nám od operátora ozvali aj sami – vtedy, keď sme sa o akcii neinformovali, ale využívali sme služby konkurencie.

Operátor na zákazníckej linke si totiž od vás štandardne vezme kontakt a následne vám zavolá zástupca agentúry Customer Center.

Opäť sme si preverili, že program je dostupný pre všetkých mimo siete Orange, nie iba pre vybranú skupinu zákazníkov. Na program si môžete číslo preniesť alebo požiadať o novú aktiváciu.