24.6.2016 13:18 | MobilMania

Telekom: Magenta1 už aj k samostatným paušálom. Volania a správy zadarmo

Zdroj: Shutterstock.com

Operátor poskytuje zľavu už aj k samostatným paušálom. Nemusia byť ani z jednej rodiny.

Spoločnosť Slovak Telekom dnes oznámila, že od utorka 28. júna začne zvýhodňovať skupiny ľudí, ktorí majú služby od operátora.

Zľavu získate, ak máte aj kombináciu čisto mobilných služieb – netreba mať aspoň jednu fixnú, ako to bolo doposiaľ.

Už k paušálom „M“

Zľavy k mobilných paušálom budú poskytované od programu „M“, kým doteraz ste mohli získať zľavu iba od programov „L“ a to iba vtedy, ak ste mali aj pevné služby v rodine.

Po novom operátor ponúkne zľavu aj k samostatným mobilným paušálom, ktoré spojíte s niekým do skupiny 2 alebo viacerých. Po spojení získa nižšiu cenu každý zo skupiny.

Paušály nemusia byť registrované iba na jedného zákazníka či na jednu adresu. Zľavu tak získajú aj priatelia či známi napríklad z práce.

fotogaléria
Manažér Telekomu Juraj Bóna hovorí o výhodách, Zdroj: Telekom

Zľava až pre 5 paušálov

Klient s paušálom Happy si môže nájsť známych s ďalším paušálom od Telekomu a po spojení získajú zľavu na mesačný paušál. Spojiť je možné až päť paušálov – vtedy získate maximálnu mesačnú zľavu na služby.

Do skupiny sa dá pridať aj nižší paušál ako „M“. Ten síce získa zľavu, ostatným členom ale ďalšiu zľavu na ich služby nevytvára.

fotogaléria
Každý paušál „M“ a vyšší prináša zľavu. Pridať Zdroj: Telekom

Do skupiny sa môžu pridať aj klienti s Easy alebo Bez záväzkov. Tí nezískajú nižšie ceny, ale výhody, o ktorých informujeme nižšie.

Aj pre zákazníkov s viazanosťou

Zakladateľ skupiny už po novom nemusí mať pevné služby, ale keď si ich objedná, získa ich výhodnejšie. Ak si napríklad vyberie dve pevné služby po 15 eur, spolu ho budú stáť 24 eur.

fotogaléria
zdroj: Telekom Zdroj: Telekom

Pre zapojenie do skupiny môžete mať aj viazanosť – avšak ak využívate zľavu za vernosť, zľavu za spojenie nezískate. Tá sa začne uplatňovať až pri novom podpise zmluvy. Do skupiny pritom môžu ísť po novom aj klienti s IČO a rodným číslom.

Príklady znižovanie cien po vytvorení skupiny a ceny paušálov po zľave:

fotogaléria
zdroj: Telekom Zdroj: Telekom
fotogaléria
zdroj: Telekom Zdroj: Telekom

Neobmedzene medzi sebou

fotogaléria
Zástupkyňa operátora vysvetľuje detaily Zdroj: Telekom

Všetci účastníci skupiny získajú okrem výhodnejšej ceny aj neobmedzené volania a SMS a MMS správy medzi sebou.

V prípade, že je v skupine aj klient s pevnými službami, dostanú aj cloudové úložisko MagentaCloud s 5 GB pre každého člena a službu Pôjde.to Pomocník light . Pri IČO zákazníkov sú pripravené služby Microsoft Office 365 a 1 TB miesta v cloude.

Ako vytvoriť skupinu?

Ak má klient pevné služby, môže k ním pridávať mobilné a získať nižšie ceny a benefity spomínané vyššie.

Skupinu Magenta 1 bude možné manažovať na webe telekom.sk/magenta1-skupina  (dostupná od utorka). Jeden člen je správca a postupne tu môže pridávať služby a ľudí do skupiny.

Pozvánka do skupiny príde cez SMS alebo e-mail. Ten ju musí akceptovať. Na webe budú dostupné informácie aj o tom, koľko skupina ušetrí a aké výhody sú dostupné.

Na článku spolupracoval Filip Hanker.