14.7.2016 11:22 | Bleskovky MobilMania.sk

Samsung Galaxy Note 7: Potenciálni záujemcovia vraj nebudú musieť čakať

Zdroj: Ľubomír Vnuk

Novinka od Samsungu bude oficiálne predstavená začiatkom augusta.

Firma Samsung už oficiálne oznámila, že plánuje predstaviť svoj nový tabletofón Galaxy Note 7 počas špeciálnej prezentácie, ktorá sa bude konať 2. augusta. Predstavenie však spravidla neznamená aj príchod do predaja.

Podľa dostupných správ ale potenciálni záujemcovia o nový tabletofón nebudú čakať dlho. Dokonca je možné, že nebudú čakať vôbec. Samsung má totiž vraj začať predávať svoj nový produkt okamžite po oficiálnom predstavení. Juhokórejský výrobca si už mal v tomto smere zabezpečiť potrebné výrobné kapacity.

Čítajte aj Samsung Galaxy Note 7: Potenciálni záujemcovia vraj nebudú musieť čakať

Pripomeňme, že Note5 (označenie Note 6 sa preskakuje) bol uvedený 13. augusta a do predaja prišiel 21. augusta 2015.

Samsung sa zrejme skorým štartom predaja Note 7 bude snažiť využiť vlnu veľkého záujmu o svoje Galaxy S7 a S7 edge. Zároveň 5. augusta štartuje Olympiáda, na ktorej majú hrať produkty od Samsungu nemalú rolu. Pri tejto príležitosti už Samsung uviedol aj špeciálnu olympijskú edíciu vlajkovej lode. Predstavenie Note 7 sa navyše udeje aj v Rio de Janeiro (popri Londýne a New Yorku).

Čítajte aj Samsung Galaxy Note 7: Potenciálni záujemcovia vraj nebudú musieť čakať

Cieľom Samsungu je zrejme aj využiť čo najviac času pred predstavením nového iPhonu, ktorý potom zvykne na seba pútať už skoro všetku mediálnu pozornosť. Na tému upozornil web SamMobile.com.

Zároveň sa na webe objavili aj nové fotografie, ktoré majú zachytávať očakávaný tabletofón. Tentoraz zachytávajú Note 7 (respektíve Note7) zapnutý, písala stránka GSMArena.com.

zdroj: Weibo.com