25.8.2016 07:01 | MobilMania

Orange sľubuje lepšiu ponuku dát k nižším paušálom. Pre ľudí s novou akciou

Zdroj: dreamstime

Operátor láka k prechodu na nové paušály aj svojich existujúcich zákazníkov. 

V minulých dňoch začal Orange dávať pri internetovej objednávke bonus v podobe jedného gigabajtu dát mesačne na pol roka. Po tomto období má nasledovať iná výhodná ponuka dát, tvrdí pre MobilManiu.

Orange: Chystáme atraktívnu ponuku

fotogaléria
Ilustračná snímka Zdroj: dreamstime

Bonusové dáta je možné získať k programom Flex 10, 15, 25 a Max 30, 40, 65 a 100. Operátor uvádza, že akcia platí do odvolania. Pôvodné, takzvané zvieracie paušály už Orange nepredáva.

Po polroku sa balíček dát sám deaktivuje.

Operátor pre MobilManiu prisľúbil, že pre zákazníkov, ktorí využijú spomínanú akciu, pripravuje po pol roku novú ponuku so zvýhodnenými dátami. Koľko budú stáť a o aký objem pôjde, neuviedol.

„O podmienkach predĺženia aktivácie budeme zákazníkov proaktívne včas informovať, ponuka, ktorú dostanú, bude pre nich atraktívna,“ informovala hovorkyňa Orangeu Alexandra Piskunová.

Aké sú aktuálne podmienky?

Pri predstavení nových paušálov Orange oznámil, že nejde dávať dáta klientom, ktorí ich nevyužijú. Rýchle dáta vzal všetkým programom do 30 eur a nechal im len veľmi pomalý prístup na internet s maximom 0,0625 Mbit/s.

Ak by ste chceli k takýmto programom napríklad internet s objemom dát 1 000 MB mesačne, museli by ste si k paušálu v súčasnosti doplatiť až 10 eur. V ponuke je totiž iba jeden balíček dát – 100 MB za jedno euro. Ten sa dá aktivovať aj opakovane. Väčšie balíčky v ponuke chýbajú.

Bonus aj pri predĺžení paušálu

fotogaléria
Ilustračná snímka Zdroj: dreamstime

Akcia je dostupná pre nových zákazníkov, ale aj pri predlžovaní či zmene paušálu, zistila MobilMania.

„Bonusový balíček 1 GB získavajú aj tí zákazníci, ktorí cez web predlžujú viazanosť, či menia paušál. Jediná podmienka je, že to musia urobiť cez e-shop,“ povedala Piskunová.

Väčšinou môžu prejsť na nový paušál aj viazaní klienti, podmienkou je prechod na drahší program. Bonus platí pre programy s viazanosťou aj bez nej.

Čítajte aj Orange sľubuje lepšiu ponuku dát k nižším paušálom. Pre ľudí s novou akciou

Na článku spolupracoval Filip Hanker